Tony Irvings attack efter brottsmisstankarna: "Flytta in på Hinseberg, Gunilla Persson"

Gunilla Persson misstänks för grovt bedrägeri. Nu går Tony Irving till attack mot Hollywoodfrun på sin blogg.

Nyligen avslöjades det att Hollywoodfrun Gunilla Persson, 56, är polisanmäld av Försäkringskassan. Hon misstänks för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott – sammanlagt rör det sig om 332 564 kronor. Grovt bedrägeri är så pass allvarligt att straffet kan bli fängelse.

– Det är sex år sedan jag fick bidrag. Jag svär på Gud och Jesus. Men jag är inte rädd för fängelse, säger Gunilla till Expressen.

Tony tycker det vore skönt om Gunilla hamnade bakom lås och bom. Foto: IBL

Tony tycker det vore skönt om Gunilla hamnade bakom lås och bom. Foto: IBL

Någon som mer än gärna skulle vilja se Gunilla bakom lås och bom är “Let’s Dance”-domaren och Hänt-bloggaren Tony Irving, 48. Tillsammans med fästmannen Alexander Skiöldsparr, 43, skrev han nyligen ett blogginlägg med rubriken “Dags att flytta in på Hinseberg, Gunilla”.

“Tänk er vilket jävla liv det skulle bli om Gunilla hamnade på kåken? Typ på Hinseberg? Hon skulle ju kunna spåra ut totalt. Skönast hade ju varit om TV 3 hade sänt live därifrån och vi fått se hur Gunilla klarat av att vara någons “bitch”, hehe.”

Gunilla rasar på Tony och tycker han är en "liten skit". Foto: IBL

Gunilla rasar på Tony och tycker han är en “liten skit”. Foto: IBL

När vi ringer upp Gunilla i Los Angeles blir hon rasande och undrar först vem “den där Tony” egentligen är. När vi berättar att han är känd från “Let’s Dance” och figurerar mycket i både tv och media blir hon ställd, men samlar sig snabbt.

– Jag ska genast ta detta med min advokat. Det här är grovt förtal. I Amerika har man inte rätt att säga så här. Vad har han för anledning att hata mig? Jag blir helt chockad. Det här är helt befängt. Men egentligen borde man skratta åt det. Vad är han för liten skit som uttalar sig på det sättet? Dessutom har jag förstått att han inte är särskilt omtyckt i Sverige.

Alex och Tony bloggar här på Hänt.

Alex och Tony bloggar här på Hänt. Foto: IBL

Tony tar dock Gunillas åsikter med ro.

– Hon är bara känd för att vara en galen Hollywoodfru. Vårt inlägg är skrivet med humor och med glimten i ögat. Vi har bara delat med oss av våra åsikter, precis som alla andra. Jag backar inte ett jävla dugg och skiter i vad hon tycker. Det är bara bra att hon reagerar. Det är bra PR för mig. Hon gör mig en tjänst. Gunilla är ett pucko. Get a life!

Här är Tonys privata hälsning till Gunilla:

https://www.youtube.com/watch?v=W43W35eETdg&feature=youtu.be

Missa för allt i världen inte detta:

Därför bråkar hela världen om färgen på den här klänningen

10 grymma pranks – så lätt driver du dina vänner till vansinne

Kvinnan testar pole dancing för första gången – här är klippet som gör succé i USA