LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tony Irving: ”Det kryllar av uppblåsta idioter i kändisvärlden"

10 apr, 2015 
Hänt
Tony Irving har äntligen träffat sitt livs kärlek och i augusti vankas det bröllop med fästmannen Alexander Skiöldsparr. Men han kommer inte byta efternamn: "Tony Skiöldsparr låter pucko."
Annons

Hej Tony! Allt bra?

– Ja, det är utmärkt! Jag har allt jag vill ha plus lite till.

När såg du dagens ljus som kändis?

– I januari 2006. Det hela föranleddes av att jag jobbade som konsult för produktionsbolaget bakom “Let’s Dance” – för att bygga upp själva programmet. I den vevan erbjöds jag ett ordförandeskap i juryn, men jag tackade nej eftersom jag redan var nöjd med mitt liv. Jag blev övertalad om att vara med och nu, nästan tio år senare, är jag fortfarande nöjd med mitt liv!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Upplever du att det är fler idioter i kändisvärlden än det är i den kändisfria världen?

– Gud, ja! Det kryllar av självupptagna och uppblåsta idioter i kändisvärlden.

Vem är den störste celebriteten du skakat hand med?

– Mig själv.

Du hade länge otur i kärlek men sedan en tid tillbaka har ditt hjärta slagit för hotellkillen Alexander Skiöldsparr och augusti blir det bröllop! Ska du heta Tony Skiöldsparr, fortsättningsvis?

Annons

– Nej, Alexander kommer att behålla sitt efternamn – och lägga till mitt: Irving. Vi hade diskussioner om att göra tvärtom men kom fram till att Tony Skiöldsparr låter pucko.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures

Ska Runar Sögaard agera vigselförrättare?

– Nej, aldrig i livet! Jag har bott ihop med den karln i ett dygn. Det räckte och blev över! Sammanhanget var 24 timmar, ett tv-program där man totade ihop två kändisar. Jag är glad för att det inte kommer upprepas. Runar är en erfarenhet jag inte saknar.

Hur gick det till när du och Alexander träffades?

– Platsen var Alexanders arbetsplats, ett hotell på Stureplan. Jag försökte ragga på honom men han tyckte bara att jag var dryg och oförskämd. Han ville inte ha någon dansfjolla. Men jag tjatade och tjatade om att åtminstone få gå på en dejt med honom, och till slut gav han med sig. Han tyckte synd om mig. Det tog tre månader innan jag fick min vilja igenom.

Annons

Vad talar för att ni kommer vara ihop livet ut?

– Att han är min bästa vän.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Tar hand om hemmet. Jag är en hemmaman.

Hur muntrar du upp dig när du är sur och grinig?

– Jag tillåter mig att vara skitförbannad. Av erfarenhet vet jag att elden självdör och slocknar. Får jag sedan en stor säck med blockchoklad så är jag snart mig själv igen!

Hur var du som fjortis hemma i England?

– Jag var som en liten prinsessa. Allt skulle vara prydligt och perfekt. Jag klädde mig ultratrendigt och umgicks bara med likasinnade. Jag hade det fantastiskt!

När började du knarka?

– Jag testade första gången när jag var 17. Efter det testade jag ett par gånger till och förstod att det där med droger inte var någonting för mig.

Lever du hälsosamt?

– Ja, jag dricker inte alkohol. Det har jag slutat med. Jag röker inte. Jag äter sunt. Tre eller fyra dagar i veckan tränar jag dans och så håller jag på med pilates.

Annons

Vilket är det konstigaste stället du vaknat upp på?

– På en plats tre timmar ifrån där festen började, i ett sovrum vars ägare jag inte mindes. Jag kom inte heller ihåg hur jag hade förflyttats dit.

Kändes det som att du var med i komedin “Baksmällan” just då?

– Ja, lite så! Det kändes som att en elefant hade trampat mig på skallen och som att en katt hade sovit i min mun.

Har du haft sex i en stridsvagn?

– Nej, men i ett flygplan över USA.

Vad har du för planer för våren?

– Jag ska försöka hitta tid att vara ledig. Jag har ju jobbat hela vintern, sju dagar i veckan. Jag är trött.

Till sist Tony, vad skulle du välja: Låta Sverige sämst klädde man få bestämma vad du ska ha på dig på ditt bröllop, glömma vad dina kompisar heter eller få Kikki Danielsson på hjärnan och förfölja henne dag som natt?

– (Skratt). Jag tar det första alternativet. För tio år sedan var jag själv nominerad till Sveriges sämst klädde man. Det var inte så farligt!

Text: Ola Lagerström

Andra läser också:

Annons