LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tone Sekelius leder Paradise – tittarnas hårda kritik: ”Gå i graven”

02 jun, 2022 
Tone Sekelius
Tone Sekelius programleder den nya varianten av Paradise hotel som fått namnet Paradise.
Efter att nyheten avslöjandes har nu tittarna sagt sitt – och det visar sig finnas en hel del som är missnöjda över beslutet.
Annons
Tone Sekelius leder nya ParadiseBrand logo
Tone Sekelius leder nya Paradise

Realityprogrammet Paradise hotel har funnits i flera års tid. Förra årets upplaga leddes av Nicole Falciani, 25, men slutades sändas mitt i säsongen. De drastiska åtgärderna kom till med anledning av misstankar om övergrepp under inspelningen.

Efter turbulensen kring programmet beslutade mediaföretaget Nent att programmet skulle göras om. Hösten 2022 har en ny version som fått namnet Paradise premiär på Viaplay. Nent har uttryckt en förhoppning om att göra programmet mer modernt. Planen var att uppdatera formatet och fokusera mer på jämlikhet och mångfald.

Så blir nya versionen av Paradise

Men vad kommer egentligen att skilja Paradise från tidigare Paradise hotel? Jo, bland annat finns nu en åldersgräns bland deltagarna på 20 år, deltagarna kan bilda par oavsett kön, du behöver inte längre vara singel för att delta och i rummen står enkelsängar istället för dubbelsängar.

Annons

Nytt för denna gång är dessutom att Tone Sekelius, 24, kliver in som programledare. Tone gjorde under våren 2022 succé i Melodifestivalen med låten My Way. Hon arbetar förutom som artist, med sociala medier – men nu är det alltså dags att dessutom ta sig an programledaryrket.

– Det är en ny dag i paradiset - på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya Paradise. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa, säger Tone Sekelius i ett pressmeddelande.

Tittarnas kritik efter avslöjandet om Tone Sekelius

Under tiden som programmet hette Paradise hotel har bland annat Malin Gramer, 44, och Rebecca Stella, 36, varit programledare. Nyheten om att det nu är Tone som tar över rollen har mötts av både ris och ros. Vissa tycker Tone är ett klockrent val och tror att hon kommer göra det med bravur.

Annons

”Fyfan vad nice!!! Nu kommer det bli så jävla mkt bättre med din energi!”, skriver en person bland kommentarerna i ett inlägg på programmets Instagram-konto.

Andra är däremot mer kritiska till programledarvalet och menar att de hellre hade sett Rebecca Stella tillbaka i rollen.

”Enda sättet att rädda detta program är att ta tillbaka Rebecca stella”, skriver en person.

”De här programmet kan ju gå i graven”, skriver en annan.

”Tillbaka med Rebecca Stella för helvete”, skriver en tredje.

Foto: TT/ Linus Hallsenius/Viaplay

Annons