LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tone Sekelius om relationen till Andreas Wijk: “Blomstrade upp på nytt”

15 apr, 2023 
Simon Lundh
Elin Jonasson
Tone Sekelius och Andreas Wijk
Både Tone Sekelius och Andreas Wijk tävlar i året säsong av Let´s Dance.
Nu berättar Tone om relationen till sångaren.
– Jag och Andreas har klickat mer, säger Tone till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jag har aldrig – Tone SekeliusBrand logo
Jag har aldrig – Tone Sekelius

Tone Sekelius, 25, har haft en hektisk vår. Först ställde hon upp i Melodifestivalen med låten Rhythm Of My Show där hon tog sig hela vägen till den stora finalen på Friends Arena. Sedan bar det av till TV4:s långkörare Let´s Dance där hon tävlar om titeln och den åtråvärda glasskon.

Tone Sekelius relation till danskollegan

Precis som Tone Sekelius är Andreas Wijk, 30, kvar i tävlingen. I en intervju med Hänt berättar Tone om sin relation till sångaren och modellen.

– Jag och Andreas har klickat mer. Vi hade en period där vi umgicks en del, säger Tone om en period där de umgicks förr och fortsätter:

– Sen så var det en period där vi inte umgicks så mycket. När vi var med i det här så var det som att det blomstrade upp på nytt, säger Tone och skrattar.

Tones Sekelius egna ord om kärlekslivet

Tone dansar tillsammans med proffsdansaren Hugo Gustafsson, 25, under årets säsong av Let´s Dance. Inför premiären uttalade sig Tone om sitt kärleksliv för Hänt.

Annons

– Ja du, det finns inte mycket att säga om jag ska vara ärlig, sa Tone då.

På frågan om Tone var singel svarade hon tydligt.

– Ja.

Så fångar man Tone Sekelius intresse

Så även om Tone då är singel så berättade hon om hur man får henne på fall.

– Så här, jag tror att det sämsta sättet att bjuda ut mig på dejt är att skriva ett dm till mig. För jag har väldigt svårt att tro att jag skulle "hej random person låt oss ses". Det är inte riktigt min grej och jag tror inte det kommer bli min grej, sa Tone och fortsatte:

– Men stöter jag på någon på typ en bar då har jag inga problem med att vara öppen för vad som än kommer. Men dm tror jag inte att jag responderar så bra på, eller inte gjort ännu iallafall. Träffar du mig i verkligheten så kom fram och säg hej men ett dm kommer inte funka och inte dickpics heller för den delen, sa Tone.

FOTO: Hänt / Karin Törnblom/TT

Annons