Tommy Nilssons ord om relationen till Malin Berghagen

Tommy Nilsson och Malin Berghagen

Malin Berghagen och Tommy Nilsson var ett par i nästan 15 år.
Nu berättar den folkkäre artisten om den stormiga relationen.
– Jag festade och drack så mycket, säger Tommy Nilsson.
Slå på ljud

1992 såg Malin Berghagen sin framtida kärlek Tommy Nilsson för första gången. Då satt hon i publiken på Hamburger Börs i Stockholm och blev blixtförälskad i den redan hyllade sångaren. Men trots att det slog gnistor mellan paret hände inget mellan dem där och då. Tommy var nämligen redan gift.

Men när det återigen träffades på den anrika krogen i Stockholm valde Malin att “ta chansen” då hon hört att Tommy hade det jobbigt hemma. Där och då börjar parets kärlekssaga och 1993 gifter sig paret. Men efter nästan 15 år tillsammans och barnen Linn och Isaak, idag 25 respektive 18 år gamla, valde de att gå skilda vägar. För tidningen Söndag berättar Tommy att han länge försökte att lappa ihop äktenskapen – men att hans utåtagerande livsstil blev det som till slut tog död på kärleken.

– Malin valde att lämna mig. Jag har bett om ursäkt för hur jag betedde mig när jag festade för mycket. Det kanske var det som gjorde att det blev som det blev, säger han.

Två “trasiga själar”

Vidare berättar Tommy att han träffade Malin precis i slutskedet av sin före detta relation och beskriver dem båda som “trasiga själar” vid tidpunkten då de förälskade sig i varandra.

– Det var en himlastormande förälskelse som inte gick att stoppa, säger han till tidningen.

Tommy Nilsson är under våren aktuell med sin självbiografi Om och inför boksläppet har han valt att be om ursäkt till samtliga tre kvinnor som är mammor till hans fem barn. Både Malin Berghagen och Tommy har dock tidigare uppgett att de har en god relation efter den tuffa separationen – även om kontakten ofta handlar om deras gemensamma barn.

– Jag tycker att vi har en bra kontakt, framför allt när det handlar om barnen. Vi umgås inte eller så, hon har sitt liv och jag har mitt. Men vi har barn tillsammans och då måste man ha en kommunikation. Brinner det till någonstans står vi tillsammans. Det är jätteviktigt, har Tommy tidigare sagt till Hälsoliv.

 

 

 

SENASTE NYTT!