Tommy Nilssons sorg efter ex-fruns död – så är relationen till sonen

TOMMY NILSSON

Förra året blev Tommy Nilsson pappa till sitt sjätte barn.
De andra barnen har olika mammor, nu berättar han för Hänt om sorgen efter sonens mammas död.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023
0:21

Efter reklamen: Casanovas om känslorna inför Mello 2023

(0:21)

Slå på ljud

Tommy Nilsson, 62, är högaktuell med en ny turné och fansen runtom i landet är i extas. Det som Tommy gör som är ganska unikt är att konserterna är i kyrkor, vilket gör att han kommer ännu närmare sin publik och han når även publik i de städerna som kanske är lite mindre än andra.

– Nej vi ska ut på en kyrko-turné, jag har gjort några sådana i några år nu här och jag trivs väldigt bra med det. Jag trivs i det rummet liksom, man är väldigt nära publiken och det brukar bli väldigt fint liksom, säger han till Hänt och fortsätter:

– Scenografin är gratis och det är ofta väldigt vackra platser och man kommer till lite mindre städer också där det kanske inte finns andra lokaler som konserthus och sådär. Så nej, det är mysigt, det är det.

Tommy Nilsson är pappa till sex barn

Med andra ord är det mycket som händer i Tommys liv just nu och även på det privata planet har det varit ett händelserikt år. För snart ett år sedan blev han nämligen pappa till Leona. Det är det andra barnet han har tillsammans med kärleken Linda Olsson, 43, paret har även Tim, 11, tillsammans.

Men det är inte de enda barnen som Tommy kan titulera sig som pappa till. Barnen Isak, 20, och Linn, 27, har han tillsammans med ex-hustrun Malin Berghagen, 56, och barnen Angelica, 42, och Kalle, 30, har han från två tidigare relationer.

När Hänt träffar Tommy på pressträffen inför hans kommande turné berättar han lite mer om hur relationen är till alla barnen.

– Nej men det där har ju varit lite olika. Jag har ju en dotter som är 42 liksom och de första åren så träffades inte vi så mycket och det har man ju fått ta igen och kämpa sig igenom. Så den relationen är ju på ett visst sätt, säger han och fortsätter:

– Sedan är det ju en annan relation jag har med de barnen som jag har nu, som bor hemma hos mig.

Tommy Nilsson om sonens mammas död

I nuläget är det bara lilla Leona och Tim som fortfarande bor hemma. Tommy kan också konstatera skämtsamt att det är många mammor med i bilden.

– Nej men det är klart, det blir ju olika relationer till allihopa och de har ju olika mammor nästan allihopa. Det är ju fyra stycken mammor, det är som att skjuta sig själv i huvudet faktiskt, säger Tommy och skrattar.

Det är tillsammans med ex-hustrun Catherine Haag som Tommy har sonen Kalle. År 2015 gick hon bort i cancer och Tommy har tidigare berättat om sorgen efter hennes död. Men något som är säkert är ju att relationen mellan honom och Kalle förändrats sedan dess.

– Jaa, alltså det är ju bra liksom. Men Kalles mamma, hon gick ju tyvärr bort för några år sedan, säger Tommy till Hänt och fortsätter:

– Barnen har ju ändå som broar mellan varandra, även om de har olika mammor. Som med skilsmässan med Malin så umgås ju barnen ändå och hör av varandra, men det är ju ett pussel alltså. Det är ju inte självklart att allting tangerar alltid.

FOTO: Amanda Gripenberg/Hänt

FRÅN FÖRSTASIDAN