ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Nilsson om otroheten – var i en relation när han träffade Malin

10 dec, 2022 
TOMMY NILSSON, malin berghagen
Tommy Nilsson var i en relation när han träffade ex-hustrun Malin Berghagen. Nu berättar han om otroheten.
– I den vevan så träffade jag Malin och blev blixtförälskad, säger Tommy.
Annons
Tommy Nilsson om att vara pappaledig: "Skriver mellan blöjbytena"Brand logo
Tommy Nilsson om att vara pappaledig: "Skriver mellan blöjbytena"

Tommy Nilsson, 62, har sex barn. Så sent som i våras blev han pappa till lilla dottern Leona som han har tillsammans med flickvännen Linda Olsson, 43. Tommy och Linda har även sonen Tim, 11, tillsammans.

Men Tommy har även fyra barn till, från tidigare relationer. Tillsammans med ex-hustrun Malin Berghagen, 56, har han barnen Isak, 20, och Linn, 27. Han har även barnen Angelica, 42, och Kalle, 30, från två tidigare relationer.

Tommy Nilsson om otroheten med Malin Berghagen

Malin Berghagen var den första kända kvinnan som Tommy blev tillsammans med och när de träffades var Tommy fortfarande i en relation.

– Och när du träffade Malin, hur gick det till? För det var väl den första kända kvinnan du träffade i ditt liv?, frågar Bathina Philipson när Tommy gästar hennes podd Bathinas skilda möten.

Annons

– Ja, men det var väl så att mitt äktenskap var inte 100 liksom. Av olika anledningar. Och i den vevan så träffade jag Malin och blev blixtförälskad, säger Tommy.

– Så du var egentligen lite otrogen mot frun?, undrar Bathina.

– Ja det var jag, det var jag. Jag kan väl skydda mig med att säga att vi hade det inte bra, det kan vara som en efterkonstruktion. Men jag hade inte gjort det om vi haft det bra, säger Tommy och fortsätter:

– Men hur som helst, det var ju inte så himla snyggt gjort. Min fru blev ju vansinnig. Det var väldigt knasigt ett tag. Men jag kunde inte stå emot, så var det. Sedan var vi tillsammans, vi var väl gifta i 15 år tror jag.

Så är Tommy Nilssons relation till Malin Berghagen idag

Även kärlekssagan med Malin höll med andra ord inte för evigt och nu berättar Tommy om hur deras relation ser ut idag.

– Alltså vi har ju den relation vi behöver ha, vi pratar om barnen och sådär. Det är ju inte så att vi hänger om man säger så. Jag är glad så länge hon mår bra, för då mår mina barn bra, säger Tommy och berättar mer om skilsmässan från Malin:

– Man kan väl säga att det var en jobbig skilsmässa och när man är två mer eller mindre kända personer så blir det ju också offentligt. Man går och gömmer sig, det är inte kul att se sig själv på någon löpsedel. Man får läsa om vad hon gör, hon får läsa om vad jag gör. Det blir inge roligt alltså.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons