LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Nilsson nobbar 20 år yngre flickvännen – orkar inte ligga på golvet

11 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Tommy Nilsson fyllde nyligen 64 år.
Att bli äldre och samtidigt vara småbarnsfar är inte alltid lätt.
– Förhoppningsvis har man något annat som kompletterar, säger Tommy
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilson brister ut i sång – mitt under intervjunBrand logo
Tommy Nilson brister ut i sång – mitt under intervjun

Den hyllade artisten Tommy Nilsson firade nyligen sin 64:e födelsedag och många familjemedlemmar var det som ville fira. Artisten kan nämligen titulera sig småbarnsfar, morfar och gammelmorfar.

Tommy Nillson är förlovad med musikalartisten Linda Olsson, 44. Paret har varit tillsammans i drygt 15 år. Att vara småbarnsfar och så mycket äldre än sin fästmö kommer dock med vissa nackdelar, berättar Tommy i en intervju.

Tommy Nilsson om åldersskillnaden: ”Klart att jag inte orkar ligga”

Tommy Nilsson har idag sex barn. Två av dessa har Tommy fått tillsammans med nuvarande fästmön Linda och den yngsta är drygt två år gammal. När det gäller att vara småbarnsförälder vid en ålder på 64 har det främst märkts av när barnen är leksugna men orken inte riktigt finns där berättade Tommy.

– Det är klart att jag inte orkar ligga på golvet och springa och leka kull runt huset lika mycket som jag gjorde när jag var 30. Förhoppningsvis har man något annat som kompletterar, sa Tommy Nilsson till Expressen.

Annons

En sak som oroar Tommy när det gäller åldersskillnaden mellan honom och fästmön, är att det finns en risk han lämnar jordelivet långt före henne.

– Sannolikheten är ganska stor att jag går bort för henne. Hon tycker inte om när man säger så, men man måste ju vara realistisk, berättade han.

Tommy Nilsson om det uteblivna bröllopet

Att han fortfarande arbetar så mycket trots sin ålder och trots att han har en liten där hemma menar Tommy är positivt. Dels känner han sig yngre när han arbetar med yngre kollegor, men också för att han kan inspirera sina barn att följa sina drömmar.

– Om jag åker ut och spelar, och kommer hem och berättar hur fantastiskt det har varit, så visar jag mina barn att man kan leva sin dröm. ”Kom igen, gör det du vill göra!” liksom. Om jag kommer hem och säger så här: ”Åh, pappa skulle hellre vilja vara hemma”, då undrar de bara: ja, men varför är du inte det då? Så mitt tips är att göra det fullt ut, och njuta av varje sekund när man är ute. För när jag kommer hem, och har har haft roligt av att vara därute, så syns det på mig när jag kommer hem. ”Pappa är lycklig – det vill jag också vara. Jag kanske också kan bli fotbollsproffs, musiker eller så, berättade Tommy nyligen för Nöjeslivet.

Både Linda och Tommy har fullspäckade scheman. Anledningen till att att bröllop fortfarande inte blivit av är på grund av att paret har haft fullt upp med sina karriärer.

– Vi har fan inte fått till det bara. Alltså tid, förklarade han för Expressen i en intervju.

FOTO: TT

Annons