Tommy Körbergs barn har vuxit upp – så ser sönerna ut idag

06 jun, 2020 
Tommy körberg med sina söner
Tommy körberg har tre barn, var av två söner.
Anton Körberg och Erlend Körberg är idag vuxna och så här lever de sina liv.
Annons
Intervju med Nanne Grönvall
Intervju med Nanne Grönvall

Artisten Tommy Körberg, 71, har tre barn med tre olika kvinnor. Tommys yngsta dotter Elvira, 11, fick han tillsammans med hustrun Anne-Charlotte, 48, var han över 60 år. Många ansåg då att han var för gammal för att skaffa barn och han möttes därför av många fördomar.

– Vi har inte utvecklats åt rätt håll trots våra många år på jorden, sa Tommy Körberg till Hänt på premiären av musikalen Så som i himmelen 2018.

Tommy Körbergs barn – sönerna Anton och Erlend

Förutom dottern Elvira, har han även sönerna Anton Körberg, 42, och Erlend Körberg, 24. Anton fick han tillsammans skådespelaren Anki Lidén, 73, och Erlend med sin tidigare fru Kirsti Skavberg Roaldsen, 63. De båda sönerna har under sin uppväxt flitigt synts vid sin pappas sida under offentliga sammanhang.

Anton Körberg
Anton Körberg 2003. Foto: Karin Törnblom/TT
Tommy Körberg och sonen Erlend 1998.
Foto: Jessica Gow/TT

Körberg-sönernas liv idag

Anton Körberg gick tidigt i sin pappas fotspår och har synts till både här och där under årens gång. Han är nämligen både musiker, skådespelare och programledare.Under 2017 hade Anton även en podcast. I podden Pappasnack där han pratade om allt mellan himmel och jord som hör till livet som förälder. Anton som alltså inte valt att leva ett liv utanför offentligheten har fortsatt att ses på röda mattan och i vimlet. Anton Körberg är även halvbror till världsstjärnan Tim ”Avicii” Bergling som gick bort i april 2018.

Anton Körberg
Anton Körberg är idag 42 år. Foto: Jessica Gow/TT

Erlend har däremot inte synts på samma sätt i offentligheten men det ser däremot ut som att även han följer sin pappas fotspår. Enligt hans Facebook-profil så studerar han nämligen musik på högskolan. Men mycket mer än så finns inte att hitta om den yngsta sonen. Erlend har däremot fortsatt att synas på röda mattan under sin uppväxt. Det är främst under filmpremiärer som han dyker upp sida vid sida med sin pappa. Ibland syns även Erlend till i Tommy Körbergs Instagram-uppdateringar.

FOTO: Peter Wixtröm/TT/Patrik Österberg/TT

Annons