Tommy Körbergs ord om dottern Elviras födelse

05 jul, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnea Lundgren
Tommy Körberg har levt ett minst sagt hektiskt liv.
Så 2009 kom dottern Elvira till världen och livet ställdes på sin spets.
Nu berättar Tommy om otrohetsaffären som ledde till att han träffade sin stora kärlek.
Annons

Videon kunde inte hittas

Den folkkäre artisten Tommy Körberg, 71 har haft en tuff vår. Efter att som riskpatient insjuknat i corona och sedan återhämtat öppnar han nu upp sig om sina tidigare relationer, minnen från sina stormiga år och sin medverkan i nästa säsong av Så mycket bättre i en intervju med Aftonbladet.

Tommy är sedan 20 år tillbaka lyckligt gift med sin hustru Ann-Charlotte Körberg, 51. Trots att han vid tillfället då han träffade sin Ann-Charlotte fortfarande var gift med exhustrun Kristi Skavberg menar han i intervjun att affären inte på något sätt var skandalös. Trots att paret ännu inte var skilda på pappret hade kärleken mellan dem dalat för länge sedan.

– Ja, men jag bodde i garaget. Det var inte så att jag lämnade en fungerande relation utan vi var båda på väg att göra slut med våra partners, säger Tommy Körberg till tidningen.

Tommy Körbergs stora önskan

Sedan tidigare förhållanden har Tommy barnen Anton Körberg, 42, som han har tillsammans Anki Sidén och Erland Körberg, 24, från äktenskapet med Kristi.

Annons

Och så 2009 kom den glada nyheten. Tillsammans med hustrun Ann-Charlotte fick han då dottern Elvira som idag hunnit fylla 11 år. Att få barn så pass sent i livet är något som än idag kommer med mycket känslor för Tommy.

– Jag har inte hunnit fatta det än. Det är så omtumlande. Jag var med under hela förlossningen och sympatikrystade för att hjälpa min fru, sa han efter dotterns födelse till Svensk Dam.

För Aftonbladet berättar han nu om sin stora önskan – att få se Elvira ta studenten. Något som inte verkar allt för otroligt då han menar att han vid 71 års ålder fortfarande känner sig frisk och stark.

– Det är klart som fan, men jag känner att jag kommer leva en stund till. Jag har sett 71-åringar som är betydligt skröpligare än jag. Jag fixade ju coronan, på det sättet är jag jävligt stark.

Ärliga orden om tuffa åren

Trots att Tommy har ett stökigt förflutet med både nakotika- och alkoholmissbruk menar han att han idag känner sig som en helt ny människa. Men den tuffa livsstilen kommer inte helt utan konsekvenser.

Annons

– Under drogåren var jag ganska skröplig, men det var då. Jag är inte samma människa idag som då. Man förändras och cellerna byts ju ut vart tionde år och det påverkar. Skulle jag hålla på med droger idag, fy fan vad jobbigt! Alkoholen har påverkat till det sämre understundom, jag kan bli lite vass, nu försöker jag vara lite lugnare. Jag vet i god tid vad som händer, då reser jag mig och går, säger Tommy Körberg i intervjun med Aftonbladet.

Annons