TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tommy Körberg om att vara farfar: "Jag har väntat länge"

28 jan, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Tommy Körberg fick vänta allt för länge på barnbarn. Nu berättar han om lyckan över att bli farfar.
Annons

Tommy Körberg, 67, blev i mars förra året farfar för första gången, då sonen Anton Körberg, 38, och dennes fru Kajsa Beausang, 35, blev föräldrar till Walter, idag 10 månader. En klart efterlängtad händelse i artistens liv.

– Att vara farfar är härligt. Jag har väntat länge. Jag fick ju barn före. Eftersom Anton inte producerade gjorde jag det själv, haha!, säger artisten till Hänt.

Tommy Körberg berättar om lyckan över att ha blivit farfar.
Tommy Körberg berättar om lyckan över att ha blivit farfar.

Vi träffar honom på världspremiären av Mamma Mia! The Party på Tyrol i Stockholm, dit han kommer med hustrun Ann-Charlotte Körberg, 46. Parets dotter Elvira, 6, är denna kväll hemma med barnvakt.

Just kontakten med forna ABBA-medlemmarna är rätt god. Om ett par månader ska Tommy Körberg ge sig ut på vägarna med BAO, Benny Anderssons Orkester, och sångerskan Helen Sjöholm, 45.

Annons

– Det är fantastiskt att Benny Andersson och Björn Ulvaeus lyckades leverera bra musik under en ganska kort period med ABBA och sedan ändra kostym och göra ny musik som också är fängslande. Som BAO som jag ska ut med i sommar, tillägger han.

Hur är det med barnbarnet Walter då, blir det en ny generation musiker?

– Vet inte om Walter blir musikalisk, men pappa är ju trumslagare så han lär ju slå på saker.

Vimmel Junibacken julglögg
Kajsa Beausang, Anton Körberg och lille Walter på Junibacken i december.

Vad som är det bästa med barnbarn är dock Tommy Körberg på det klara med.

– Man kan ta emot dem, gulla med dem och lämna tillbaka dem. Det gillar jag. Så har Walter har börjat prata litegrann. Det är jättegulligt.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons