Tommy Ekman förd akut till sjukhus – efter plötsliga smärtan

Tommy ekman förd akut till sjukhus

Tommy Ekman förd akut till sjukhus efter att han under gårdagskvällen drabbats av smärtor i magen. Nu tvingas han till operation.

Style-stjärnan Tommy Ekman, 58, förd akut till sjukhus efter att ha drabbats av ännu en bukspottskörtelinflammation, rapporterar Aftonbladet. Det var under gårdagskvällen som han drabbades av smärtor i magen och fick därefter ta sig med ambulans till Universitetssjukhusets akutklinik i Linköping.

– Det känns så där just nu. Jag har fått tillbaka min bukspottskörtelinflammation som orsakats av gallsten. Jag har gått och väntat på att ta bort gallblåsan och operera hjärtat, men nu kom det här tillbaka. Det gör ont, men jag får smärtlindring, säger Tommy till Aftonbladet.

För bara månader sedan fick Tommy under ett sjukhusbesök veta att han lider av hjärtsvikt. Men då blev det ingen operation på grund av att läkarna ville vänta tills hans hjärta stabiliserat sig.

”Kan slå ut alla andra organ”

Han förklarar att han efter den tidigare bukspottskörtelinflammationen varit noggrann med att både äta och dricka rätt.

– Efter förra gången så ville jag inte ha tillbaka det så jag har ätit och druckit jävligt strikt, men jag visste att det är tjugofem procents risk att det kommer tillbaka. Det som är så farligt är att inflammationen i bukspottskörteln kan slå ut alla andra organ och orsaka organsvikt i hela kroppen. Därför har de framför allt koll på njurarna för det kan sätta sig där, men det kan även slå sig på levern och mjälten, fortsätter han till Aftonbladet.

Tillsammans med Christer Sandelin, 55, byggde Tommy Ekman på 80-talet upp popbanden Freestyle och Style och de nådde de stora framgångar med hits som Fantasi, Vill ha dej och Dover-Calais.

Tommy Ekman och hustrun Madelene Gustavsson blev föräldrar åt en liten son så sent som i november 2016. Månader innan den lille kom till världen pratade han om sina tankar över att bli pappa i en intervju med Expressen:

– Det är klart att det är en enorm omställning i livet, det är klart att det är. Men jag är ju inte unik på det sättet, egentligen. Jag menar, människor blir föräldrar. Det blir ju att man får anpassa sig efter det, det är klart att det är så.

SENASTE NYTT!