Tomas Ledins superkropp – så håller han sig i form

Tomas Ledin har hyllats för sin muskulösa kropp vid ett flertal tillfällen. Under måndagen gjorde han ett framträdande under "Lotta på Lisebergs" sista program för säsongen, och bevisade än en gång att man kan hålla sig i form oavsett ålder.

Artisten Tomas Ledin fyllde 65 tidigare i år. Men av hans kroppsform att döma, ser han bara åldern som en siffra. I ett inlägg på sin Instagram lade han i slutet av februari upp en födelsedagshälsning till honom själv, där valet föll på en bild på hans egen överkropp.

Och artisten har inte heller legat på latsidan under sommaren. Under säsongens sista program av “Lotta på Liseberg” på måndagen, gjorde han ett framträdande, och såg enligt folk i publiken ut att ha en vältränad kropp. Men hur lyckas han då med att ständigt hålla i denna superform?

– Jag brukar säga, att det är väl mina föräldrar och generna man fått med sig. Jag lever, tycker jag själv när jag jämför med folk omkring mig, jag gör ingenting speciellt, säger han till Expressen.

Men nog anstränger han sig lite ändå. Artisten som menar att han trivs med en aktiv livsstil, åker skidor på vintern och varvar annars gymträning med tennis och qigong. Men den hälsosamma livsstilen är ingenting nytt för honom, utan träningen har han prioriterat länge.

– Det har jag alltid gjort sedan tonåren, för mig är det väldigt mycket en trivselfaktor, jag måste känna mig rörlig, säger han.

Läs också: Tomas Ledin firar 65 år – med att visa upp superkroppen

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!