Tomas Ledins kärlekslycka – ärliga orden om hustrun Marie

Tomas Ledins kärlekslycka – ärliga orden om frun Marie

Tomas Ledin gör comeback i Melodifestivalen 2020, efter det drar artisten ut på turné.
I över 37 år har han och frun Marie Ledin varit gifta och nu avslöjar artisten hemligheten bakom deras långvariga äktenskap.

Den folkkära artisten Tomas Ledin, 68, tävlade år 1980 i Melodifestivalen med bidraget Just nu. Han vann och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest som det året utspelade sig i Haag.

Det tog 20 år tills Tomas skulle göra comeback i Melodifestivalen, dock inte som tävlande.

I Andra chansen är Tomas Ledin en del av den spektakulära showens mellanakt och uppträder tillsammans med en annan musiklegend – ingen mindre än Björn Skifs. Dessa två supermusikanter har aldrig någonsin tidigare uppträtt tillsammans!

Tomas Ledins musik blev film

Efter Melodifestivalen så väntar en turné som ska utspela sig runt om i Norden. Och precis innan all denna framgång så har hans musik blivit film.

En del av mitt hjärta hade premiär på juldagen 2019 och blev snabbt en succé. I rollerna finns bland annat kända namn som Malin Åkerman, Jonas Karlsson och Johan Rheborg.

Ja, trots att Tomas Ledin har tillgångar på över hundra miljoner i sina bolag så fortsätter han att uppträda och skriva musik.

Tomas Ledin sjunger med gitarr

FOTO: Marcus Ericsson/TT

“Det är lite annorlunda”

Artisten lever i det trygga tillsammans med sin hustru Marie Ledin, som han har varit gift med i 37 år.

Kärleksparet bor i centrala Stockholm och en av hemligheterna bakom det långa äktenskapet ska enligt Tomas vara att Marie helt enkelt är “världens bästa tjej”.

Expressen frågar Tomas Ledin om hur de lyckas hålla kärleken vid liv i en intervju och Tomas verkar ha en klar bild över hur allt går ihop.

– Det är bara att vara tacksam för att det landat på ett bra sätt. Jag tror det kan spela in att hon är uppvuxen i den här branschen, det är lite annorlunda, säger han till Expressen och fortsätter:

– Man reser mycket, och det finns ingen riktig vardag, som jag kan tänka mig att det gör i andra yrken. Sen är ju Marie världens bästa tjej.

Tomas Ledin och frun Marie Ledin på premiären av Så som i himmelen

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!