LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tomas Ledin talar ut om bebislyckan i familjen: ”Det är verkligen en lycka”

11 okt, 2023 
TOMAS LEDIN
Tomas Ledin och hustrun Marie har varit gifta i 40 år.
Nu är det bebislycka och total glädje som råder inom familjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Tomas LedinBrand logo
Allt om Tomas Ledin

Tomas Ledin, 71, har en lång karriär bakom sig och har under årens lopp levererat riktiga klassiker som Sommaren är kort, En del av mitt hjärta och Vi är på gång.

De senaste 40 åren har han varit gift med hustrun Marie Ledin, 66. Tillsammans har de sönerna John och Theo som idag är 31 och 35 år gamla. Thomas och Marie har även fått barnbarn, något som Tomas är överlycklig för.

– Jomen det fanns ju inga gränser för den glädjen. Jag älskar dem. Även starkt att få uppleva att vi alla ingår i ett evigt kretslopp, det finns något trösterikt och fint i det. Det är verkligen en lycka få se sina barn bli föräldrar, sa Tomas till Hemmets journal.

Tomas Ledin om kärlekssagan med hustrun Marie

Tomas och Marie träffades i ung ålder och firar nu 40 år som gifta.

Annons

– Marie var och är en häftig tjej som jag träffade i Stockholms nattliv. Hon var en riktig pingla, jag föll pladask, en otroligt bra tjej och är det än i dag. Vårt förhållande har liksom rullat på och jag inser att vi hade riktig tur som träffade varandra, säger han till Hemtrevligt.

De båda sönerna har nu vuxit upp och den yngsta av bröderna satsar på musik, något han fann ett intresse för i tidig ålder.

John, som är den äldsta av dem skapade sig rubriker när han gifte sig med grevinnan Alexandra Hamilton under ett mycket kändistätt bröllop. Paret bor både i ett slott och i en tio rum stor lägenhet i centrala Stockholm, våningen är värderad till ca 70 miljoner kronor.

Tomas Ledin om bebislyckan

Tomas är redan farfar till två barnbarn och nu är ett tredje på väg!

– Jomen det finns ju inga gränser för den glädjen. Jag älskar dem. Även starkt att få uppleva att vi alla ingår i ett evigt kretslopp, det finns något trösterikt och fint i det. Det är verkligen en lycka att få se sina barn bli föräldrar, utbrister Tomas.

Annons

Förra året fyllde Tomas 70 år och det firade han med dunder och brak genom att fylla Avicii Arena. En fullsatt arena med gäster som kungen, drottningen och andra stora namn var på plats för att fira hans otroliga succé under årens lopp.

Tomas är väldigt mån om sin hälsa och det är inte konstigt att han är så frisk och kry. Han håller sig i god form genom att spela tennis, gå på gym eller cykla. Han utövar även qi gong sedan flera år tillbaka, något som han började med på 90-talet då han kände sig sjuk konstant men den västerländska vården funkade inte.

Idag är han i toppform och känner sig friskare än någonsin.

FOTO: Ulf Palm/TT

Annons