Tomas Brolins son har vuxit upp – så ser Sebastian ut idag

Tomas Brolin och Susan Hardenborgs son har vuxit upp – så ser Sebastian ut idag

Fotbollslegendaren Tomas Brolin har två barn, en son och en dotter, med två olika två olika kvinnor.
Sonen Sebastian har vuxit upp. Vem är han och hur ser han ut idag? Hänt svarar.

Tomas Brolin, 50, vann hela svenska folkets hjärtan när han spelade fotboll som mittfältare och anfallare i svenska landslaget. Han blev mest känd som en av de bärande pelarna i VM 94, då Sverige kom hem med brons.

Allmänt har Tomas Brolin rankats som Sveriges bästa fotbollsspelare under första delen av 1990-talet, inte illa. Och ja, inom fotbollen är hans meritlista riktigt lång.

Men i augusti 1998 fick det vara nog med fotboll för Brolin och har avslutade karriären. Istället bar det av åt mathållet, då han blev restaurangägare. Och numera är han är affärsman.

Tomas Brolins son Sebastian

Tomas Brolin fick sitt första barn år 2001, tillsammans med fotomodellen Susan Hardenborg. Sonen föddes 27 april och fick namnet Sebastian.

Tomas och Susan gick ett tag senare skilda vägar.

När det vankades dop för Charlotte Perrellis och Anders Jensens son Adrian Romeo Perrelli-Jensen i Djursholms kapell hösten år 2013, så följde sonen Sebastian med pappa Tomas. Vid deras sida fanns även nuvarande makan Marielle med sin son Rasmus, från ett tidigare förhållande.

Sebastian står till vänster i blå jacka.

Tomas Brolin med sonen Sebastian och makan Marielle Larsson med sonen Rasmus Dopet av Charlotte Perrellis och Anders Jensens son Adrian Romeo Perrelli-Jensen i Djursholms kapell

FOTO: Karin Törnblom/TT

Men det har ju hänt en hel del sedan 2013. Sebastian Hardenborg Brolin har vuxit upp. Han är idag 18 år och umgås fortfarande en hel del med familjen.

Senaste julen tillbringades tillsammans och alla med röda små tomteluvor. På bilden sitter Sebastian på golvet till vänster om Tomas.

Och vid sidan av jobb, skola och fritid så verkar det bli en hel del familjeaktiviteter. Ett exempel var när gänget drog till bowlinghallen. Sebastian står i mitten till vänster om Tomas med ett gult bowlingklot i handen, kanske vinnarklotet – vem vet!

Vad det verkar så har Sebastian valt att gå i pappas fotspår, nämligen lockade fotbollen. Här kan vi se när han fotats som forward för IFK Värnamo Ungdom.

Tomas Brolins dotter

År 2009 fick Tomas sitt andra barn Lisa tillsammans med Chatrin Strömberg. Men hon och Tomas höll inte ihop särskilt länge, utan valde att gå åt olika håll.

Ett annat år som skrevs in i historien för Tomas var år 2013, då han gifte sig med sin nuvarande fru Marielle Brolin, tidigare Larsson.

Marielle Brolin och Tomas Brolin Zelmerlöw & Björkman Foundations galamiddag 2019

Marielle Brolin och Tomas Brolin, 2019. FOTO: Karin Törnblom/TT

De lever än idag ett lyckligt liv tillsammans.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!