LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tomas Andersson Wijs tolkning rör artistens son till tårar: ”Mållös”

09 dec, 2017 
Den starkaste hyllningen under kvällens ”Så Mycket Bättre” stod Tomas Andersson Wij för. Han tolkar Sven Ingvars ”När solen färgar juninatten” och den rör Sven-Erik Magnussons son Oscar Magnusson till tårar.
Annons

Den sista dagen på Gotland hyllas den bortgångne musikern och artisten Sven-Erik Magnusson av artisterna i ”Så Mycket Bättre”. Hans son Oscar Magnusson, 36, är på plats för att ta del av stämningen, tolkningarna och hyllningarna, och det blir minst sagt en känslofylld kväll för både tittare och medverkande.

Men allra mest känslofylld blir Tomas Andersson Wijs, 45, tolkning av låten ”När solen färgar juninatten”. Innan han sätter sig på scenen förklarar han vad han insåg när han kollade upp låten:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När jag kollade upp sången så visade det sig att det här var en viktig låt för Sven-Erik, som sjöngs på hans begravning.

Låten rör betyder mycket för Sven-Erik Magnussons son, och tolkningen rör honom till tårar och han säger att den starka tolkningen gjorde honom ”mållös”.

Se den fantastiska tolkningen här:

Foto: TV4

Annons