LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tom, 28, har Sveriges sexigaste yrke: "Hett hos tjejer"

20 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Tom Tärnlund i "Händig man sökes" har Sveriges sexigaste yrke enligt en helt ny undersökning.
Annons

I tv-programmet “Händig man sökes” på TV3 får tre kvinnor chansen att förena nytta med nöje. Samtidigt som de dejtar hantverkare, får de också hjälp att snickra och fixa i sina hem. I samband med programmet har MTG, där TV3 ingår, gjort en YouGov-undersökning och tagit reda på vilka yrken som svenska kvinnor tycker är absolut mest attraktiva.

Enligt undersökningen är brandmän och snickare de två mest attraktiva yrkena som finns hos en man. Tur att en av programmets deltagare, Tom Tärnlund, 28, är både och. I en intervju med tidningen NA säger Tom att han också tidigare hört att hans två yrkesval är sexiga.

– Jag tror att snickare ligger högst upp på någon lista över vilket yrke som är hett hos tjejer och brandman kommer inte långt efter, säger han till tidningen.

I intervjun berättar snickaren och brandmannen också att han ser fram emot att finna kärleken i “Händig man sökes”.

– Jag åkte dit, snickrade och krigade för att vinna kärleken. Vem vill inte ha kärlek? Jag är en romantiker, säger han.

Annons

I YouGov-undersökningen som MTG gjort slog snickare både läkare och ingenjörer i sexighet, om kvinnor får välja. Snickare var också det överlägset mest attraktiva hantverksyrket som en man kan ha. Hela 51 procent tycket snickare var mest attraktivt, 11 procent valde smed och 7 procent valde elektriker.

Om man vänder på det och ser vilka yrken svenska män tycker är attraktiva hos kvinnor så kom läkare på första plats med 26%, jurist på andra plats med 17% och lärare på tredje plats med 13%. I undersökningen deltog sammanlagt 1006 kvinnor och män över 18 år i Sverige.

“Händig man sökes” sänds 21.00 på TV3 på måndagar.

Foto: TV3

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons