LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tobbe Trollkarl Blom i tårar över barnen: "Vad fan är jag för pappa”

20 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Tobias Blom
Tobbe Trollkarl Blom är mitt i livets äventyr när han slås av en jobbig insikt om barnen, vilken får honom att bryta ut i tårar.
– Vad fan är jag för pappa, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Öfvergård och Över atlanten-deltagarna om resan: ”Jag ska slå ihjäl dig”Brand logo
Anders Öfvergård och Över atlanten-deltagarna om resan: ”Jag ska slå ihjäl dig”

Veckans avsnitt av Över atlanten bjuder på fler utmaningar för deltagarna. När ett trasigt segel upptäcks på morgonen kan Tobbe Trollkarl Blom inte hålla tillbaka tårarna längre. Men det är inte det trasiga seglet som får honom att bryta ihop.

Tobbe Trollkarls tårar över barnen

Tobbe har en fru och två barn på tretton och nio som väntar på honom där hemma, och längtan efter familjen blir svårare att hantera ju längre tiden går. Alla de problem deltagarna stöter på under avsnittet får känslorna att storma hos Tobias som dessutom känner en enorm saknad till sin familj. Han sitter lite avskilt från de andra deltagarna på båten när tårarna börjar rinna ner för hans kinder.

– Det är lugnt, jag bara tänker på hemma, säger han i programmet.

Annons

– Det bara pang small så jävla hårt. Jag tänker på de där hemma. Jag vet att det är fel men jag känner vad fan är jag för pappa som inte är där. Jag ska ju vara där med dem, inte här, fortsätter han.

Tobbe Trollkarl i Över atlanten: ”Stress och oro”

Det som framförallt har varit tufft för honom under resan är att släppa kontrollen över vad som sker på hemmaplan. Han som egentligen är den som ser till att allt flyter på och att alla mår bra, att lampor är släckta och att middagar är bokade. Tobbe berättar i programmet om det stora kontrollbehovet han har och hur tufft det är att tvingas tvingas släppa på det och ha tillit till att allt fungerar utan honom.

– Det är väl det som är jobbigt också. Jag måste släppa det och det är väl ackumulerad stress och oro som gör att jag blir ledsen och tycker det blir jobbigt, säger han i programmet.

Samtidigt tänker han att det kan vara lärorikt och livsförändrande om han lyckas släppa på kontrollbehovet nu och kan hålla i det även på hemmaplan.

FOTO: Discovery+

Annons