Tobias Karlssons ord om stora glädjen efter Let's dance

Tobias Karlsson

Det blev ett hårt slag för Tobias Karlsson då Andreas Lundstedt valde bort honom som danspartner för årets Let's dance.
Men nu jublar följarna efter proffsdansarens återkomst hos TV4. "Alltså ni två är såå gulliga", skriver en i Tobias kommentarsfält.

Årets säsong av Let’s dance är i full gång. Efter en tids sjukdom inom produktionen är nu programmet tillbaka med full kraft.

I programmet kan tittarna se Andreas Lundstedt som tillsammans med Tobias Bader, 33, utgör det första samkönade paret i TV4-programmets historia.

En dröm som blir sann! Jag är en av Let’s dance absolut största fan och jag har följt programmet slaviskt i 15 år!”, skrev Andreas på Instagram då nyheten briserade. 

Någon som inte var lika glad över beskedet var dock dansaren Tobias Karlsson, 42.

Besvikelsen efter nya beskedet

Proffsdansaren Tobias Karlsson har varit en av tidigare säsongers mest uppskattade dansare och har i flera år kämpat för att få se ett samkönat i tävlingen. I inte mindre än 15 säsonger har han lärt svenska kändisar dansa vals, tango och cha cha. Att han nu inte är den person som får äran att dansa med Andreas Lundstedt gjorde Tobias väldigt besviken.

– Jag hade kämpat så jävla länge för att få dansa med en kille, men så ville Andreas göra ett statement, att man kan dansa med vem som helst. Andreas ville dansa med en straight kille, och det kan jag förstå, han vill visa att det inte hade något med sexualitet att göra. Det innebar tyvärr att jag var ute ur bilden trots att jag velat det här i sex år, säger Tobias Karlsson till Aftonbladet.

Efter beslutet valde Tobias att helt avstå från att delta i säsongen då han under så många år kämpat för att få dansa med en kille – men trots det förhindrades från att dansa med Andreas.

Hyllas av följarna

Tobias har minst sagt varit saknad under årets Let’s dance. Men då han nu göra comeback på TV4 jublar hans följare. Tobias är nämligen en av deltagarna i den här säsongen av Hela kändis-Sverige bakar.

Efter veckans avsnitt, då han tävlar med Lars-Åke “Babsan” Wilhelmsson, la han ut ett känslosamt inlägg på Instagram om hur han känner för sin medverkan:

“Så mysigt att drömma sig tillbaka till sommaren och tiden på Taxingeslott. Vilket ‘feelgood’ program ‘Hela kändis-Sverige bakar’ är”, skrev Tobias då.

Och hans lojala följare är inte sena med att slänga in hyllande kommentarer till dansaren.

“Jisses så jag skrattar åt er i kväll. Ni får det se så kul & lätt ut i ert team. Så klart smittar er glädje av sig också. ni är för goa”, skriver en bland hjärtan och gråtskrattemojis medan en annan skriver:

“Härligt program! Kom väldigt lägligt nu i dessa dystra tider! Man behöver så mycke feelgood å skratt som möjligt”.

 

Senaste nytt