Tobias Karlssons erkännande efter oväntade tilltaget

Tobias Karlsson i Let's dance

Tobias Karlsson hoppade av Let's dance då han inte kom överens med TV4.
Detta är dock inget som han hänger läpp över, istället har han glatt publicerat vidare om sitt liv på Instagram.
Under söndagen kom plötsligt ett erkännande från proffsdansaren som hade haft en något annorlunda helg.

Tobias Karlsson, 43, har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket efter sina säsonger som proffsdansare i Let’s dance. Men när dansarna i årets säsong annonserades saknades Tobias namn. Det visade sig vara så att en besviken Tobias hade bestämt sig för att hoppa av programmet då han inte fått möjligheten att dansa med en kille i årets säsong.

Förslaget om samkönade danspar var något som Tobias hade kämpat för att få igenom under flera års tid. Men när det väl blev dags för Let’s dance att för första gången i historien ha med ett samkönat danspar blev det Andreas Lundstedt och Tobias Bader som tog den rollen.

Plötsliga försvinnandet från Let’s dance

Detta resulterade att Tobias för första gången på många år inte syntes dansandes i tv-rutan under fredagskvällarna. Istället har vi kunnat se honom i ett annat TV4-program under våren. I den sjunde säsong av Hela kändis-Sverige bakar, tävlar han nämligen med artisten Lars-Åke Wilhelmsson, i laget ”Glamourparet”.

Jag har aldrig bakat förut och mamma är SKITNERVÖS. Som tur är så har jag ju finaste Lars-Åke i mitt lag som heller aldrig har bakat”, skrev han i ett inlägg på Instagram inför premiäravsnittet.

Duon har nu tagit sig hela vägen till finalen av programmet och det återstår att se om de slutar på en första eller andra plats. Men en sak är säker – de ser ut att haft väldigt roligt tillsammans under säsongens gång.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Stora lyckan efter vännernas beslut

Även i helgen låter det som att Tobias har haft roligt med sina vänner. I ett inlägg på Instagram berättar han om lyckan över de senaste dagarna då han blivit firad rejält i samband med sin födelsedag.

Den senaste veckan har varit en av de absolut bästa i mitt liv. Omringad av de flesta av de vänner som betyder allra mest för mig i Livet!!! och GRUNDLURAD tre gånger om!”, skriver Tobias Karlsson och fortsätter:

”Jag fattar att det krävt ett enormt bakomarbete och pusslande med scheman och logistik. Jag LOVAR att jobbet var mödan värd, för JÄKLAR vad tacksam jag är. Från djupet av mitt hjärta Tack. Jag älskar er så innerligt allesamman”.

FOTO: Patrik Österberg/TT/

SENASTE NYTT!