Tobias Karlsson om verkliga relationen med Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw och Tobias Karlsson

Tobias Karlsson och Måns Zelmerlöw träffades under inspelningen av Let's dance 2006.
Nu berättar Tobias om glädjen över att deras vägar återigen korsas.
– Jag är så stolt, skriver han.

Det är genom sin medverkan i TV4:s Let’s dance som proffsdansaren Tobias Karlsson, 43, har blivit känd för svenska folket. Genom åren har vi fått se honom i rutan tillsammans med flera kända profiler, bland andra Arja SaijonmaaAnna Sahlin och Elisabet Höglund.

I år valde dock Tobias att stå över Let’s dance. Han hade länge kämpat för att få dansa ihop med en man men när det första samkönade dansparet presenterades var det istället artisten Andreas Lundstedt, 48, och Tobias Bader, 34, som knep rollerna. Att dansa med en kvinna kändes inte aktuellt i år.

– Jag ville inte göra det. Det är det här jag har kämpat för så länge, sa Tobias Karlsson i samband med att beslutet offentliggjordes.

Tobias nya Let’s dance-besked

Men det verkar inte som att Tobias Karlsson har släppt taget om Let’s dance ändå. I en intervju med Hänt avslöjade han tidigare i vår att han är sugen på att återvända någon gång i framtiden.

– Man vet aldrig, det är ju otroligt kul att vara med. Jag fick lite blodad tand i år, det vore kul att kanske vara med igen i framtiden. Vi får se, sa han då.

Istället för att medverka i Let’s dance 2020 har Tobias fokuserat på annat. Han har bland annat fått ett nytt intresse, nämligen paddel. På kärleksfronten står det still just nu, vilket Tobias inte alls hänger läpp över.

– Who needs a date when you have paddel!

Så träffades Måns och Tobias

En annan person som har medverkat i Let’s dance är artisten Måns Zelmerlöw, 34. Tillsammans med sin danspartner Maria Karlsson knep han förstaplatsen år 2006. Under inspelningen av denna säsong fick Tobias och Måns möjlighet att lära känna varandra.

I ett inlägg på Instagram berättar Tobias Karlsson nu om relationen med Måns, som startade just där på dansgolvet för 14 år sedan.

”Då jag dansade med underbara Arja Saijonmaa och han stod som vinnare tillsammans med Maria. Under åren har vi sprungit in i varandra sporadiskt”, skriver Tobias.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Tobias Karlssons stora glädje

Anledningen till att Tobias skriver om just relationen med Måns är på grund av att de nu har gått ihop för att göra världen lite bättre. Talarförmedlingen Talarna, som Tobias har varit med och startat, har ingått ett långsiktigt partnerskap med Zelmerlöw och Björkman Foundation, som Måns är grundade till.

I inlägget berättar Tobias Karlsson om glädjen över projektet med Måns Zelmerlöw.

”Jag är så stolt över vårt hållbarhetstänk och nu gäller det att vi tillsammans hjälps åt att skapa en ljusare framtid för ALLA!”, skriver han.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Claudio Bresciani / TT

Senaste nytt