Tobias Karlsson om relationen till Magdalena Forsberg: ”Så häftigt”

Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg

Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg fann varandra på dansgolvet i Let's dance 2019.
Nu är duon aktuella med en bok och en motivationsshow tillsammans.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson bryter ihop efter händelsen i intervjun
0:49

Efter reklamen: Tobias Karlsson bryter ihop efter händelsen i intervjun

(0:49)

Slå på ljud

Proffsdansaren Tobias Karlsson, 46, har gjort sig ett känt och folkkärt namn under sina säsonger i Let's dance.

I vårens säsong av Let's dance tog han och danspartnern, den då höggravida Charlotta Kalla, 35, sig enda till final. Men väl i finalen föll de snöpligt på mållinjen.

Tobias Karlsson om Motivationsshowen med Magdalena Forsberg

Det var för fyra år sedan som Tobias och skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, 56, dansade med varandra i Let's dance.

Även där lyckades Tobias ta sig till final, men paret föll även då på mållinjen och fick se sig besegrade av Kristin Kaspersen och Calle Sterner.

Trots att det inte blev någon vinst för Tobias och Magdalena i Let's dance 2019 så fann de varandra. Och sedan dess har duon arbetat mycket ihop.

I januari tidigare i år släppte de nämligen boken Hitta motivationen: genom livets toppar och dalar, tillsammans.

Och till hösten är de aktuella med deras alldeles egna motivationsshow, som bygger på boken som kom ut i januari. Något som Tobias ser väldigt mycket framemot.

– Det var så länge sen jag gjorde en föreställning så det ska bli kul att göra något så stort som vi tror på så mycket, säger han till Hänt och fortsätter:

– En av ramberättelserna är att vi besteg Kilimanjaro, jag och Magda. Så vi låg där uppe på berget, och så kom jag på en natt när jag inte kunde sova att ”fan det här skulle bli en bra show”.

Tobias Karlsson om relationen till Magdalena Forsberg: ”Bästa vänner”

Tobias och Magdalena fann minst sagt varandra i Let's dance. Men från början skulle Tobias inte ens varit med som proffsdansare i den säsongen av programmet.

– Jag skulle ju inte dansa alls det året men så blev hennes partner sjuk så jag flögs in från Thailand, jag skulle ju ha semester egentligen. Nu är hon en av mina allra bästa vänner i hela världen, så det är så häftig, säger Tobias till Hänt.

Och i deras kommande Motivationsshow kommer duon att återigen förenas på dansgolvet.

– Det är så häftigt att få dansa med henne igen, vi har ju varit borta från varandra på dansgolvet i fyra år, så det har varit skithäftigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN