LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Tobias Karlsson om bråken i Hela kändis-Sverige bakar

26 maj, 2020 
Tobias Karlsson
Anders Södergren och Ida Ingemarsdotter kammade hem vinsten Hela kändis-Sverige bakar .
Nu avslöjar Tobias Karlsson att det bråkats en hel del mer än vad TV4-tittarna har fått se under säsongens gång.
– Det var ju kanske mer än en, två, tre gånger som det röts till, säger han till Hänt.
Annons
Final i Hela kändis-Sverige bakar 2020Brand logo
Final i Hela kändis-Sverige bakar 2020

Tobias Karlsson, 43, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket efter sina 15 år i TV4:s Let’s dance. Under våren har tittarna kunnat se honom i ett annat program än Let’s dance – nämligen Hela kändis-Sverige bakar. Tillsammans med Lars-Åke “Babsan” Wilhelmsson tävlar Tobias lag “Glamourparet” och under säsongens gång har duons bakkunskaper satts på prov i tävlingen, som spelas in i ett tält vid Taxinge slott.

Inför premiären erkände Tobias att han inte hade speciellt mycket tidigare erfarenhet.

Jag har aldrig bakat förut och mamma är SKITNERVÖS. Som tur är så har jag ju finaste Lars-Åke i mitt lag som heller aldrig har bakat”, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Ida och Anders stora glädje

Det visar sig att duon inte hade något att vara nervösa inför, de tog sig nämligen tagit hela vägen till finalen av programmet. När vinnaren korades var det dock skidprofilerna Anders Södergren, 42, och Ida Ingemarsdotter, 34, som kammade hem vinsten.

Annons

– Är det större än OS?, frågar programledare Tina Nordström i programmet.

– Ja, det är det, svarar en glad Anders.

Foto: TV4

Babsan om Helena Hysén

Men Tobias och Lars-Åke deppar inte ihop över det, de unnar istället sina konkurrenter vinsten till fullo. Förutom mumsiga bakverk har Tobias och Lars-Åke bjudit på mycket skratt och glädje under säsongen.

I semifinalen splittrades däremot paret plötsligt för att istället tävla med varsin annan partner. Resultatet av tvisten, som Tina Nordström chockade deltagarna med, blev att Lars-Åke istället bildade par med Helena Hysén. Det nya paret kom inte helt överens, i programmet fick tittarna nämligen se ett storbråk mellan dem.

– Jag är ganska hetsig, säger Helena till Lars-Åke i programmet.

Annons

– JA!, fräser han tillbaka till Helena och fortsätter:

– Men fyfan, vilken kärring!

Bråken som tittarna inte fått se

Deltagarna konstaterade snabbt att de kanske inte var en så bra match men efter att ha fått byta tillbaka till sina originallag var ordningen återställd och humören gladare. Nu berättar Tobias Karlsson för Hänt att det inte var den enda gången som deltagarna hamnade i luven på varandra. I sin helhet känner han sig nöjd med vilka delar som tagits med i programmet men det fanns alltså några bråk som inte visades för TV4-tittarna.

– De har fått med det mesta tycker jag men Larsas (Lars-Åke) och Helenas osämja där, det var ju kanske mer än en, två, tre gånger som det röts till. Men annars är det en ganska klar bild av vad som hände under de där dagarna på Taxinge, säger han.

Varför det var just Helena och Lars-Åke som rök ihop vet inte Tobias men han menar att det inte heller är helt oväntat att dispyter uppstår – med tanken på den situation som de alla befinner sig i.

– Programmet är ju stressigt i sig. Man ska göra allting under press och då blir ju folk stressande. Det är tävlingsmoment, så ska folk titta, det är tv på och man är olika så det blir så.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Eric Josjö/TV4

Annons