LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlssons nya kärleksavslöjande – bekräftar relationen

02 jan, 2023 
AvOla Lagerström
Tobias Karlsson
Han har lärt sig av sina misstag. När Tobias Karlsson går in i nästa relation ska han spola Instagram i tv-soffan.
– Var i nuet med den du älskar, uppmanar han.
Annons
Let’s dance-profilernas hyllning till Benjamin IngrossoBrand logo
Let’s dance-profilernas hyllning till Benjamin Ingrosso

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson, 45, aktuell med boken Hitta motivationen med Magdalena Forsberg, 55, är singel men öppen för att hitta kärleken.

Han är på jakt efter en humoristisk kille som har mycket driv. För sex, sju år sedan hade Tobias en kärleksrelation som han – nu i efterhand – kommer kunna dra nytta av när han går in i sitt nästa förhållande.

– Jag gav pojkvännen komplimanger och bekräftelse, jag var omhändertagande och omtänksam. Det enda jag inte gav var att han liksom inte fick ha mig för sig själv. Jag var där men han hade inte min uppmärksamhet. Om jag satt hemma så satt jag i soffan med Instagram eller datorn eller så såg jag en film – men inte med honom, berättar Tobias självkritiskt i podcasten ”Nemo möter en vän”.

Tobias Karlssons kärleksavslöjande om kvinnan

Först efteråt insåg Tobias sitt misstag.

– Var i nuet med den du älskar! Hur svårt kan det vara? Det är det viktigaste av alltihop. Gåvor, tjänster, kärlek och bekräftelse kan man skita i om man ändå inte kan vara där och då. Det tog mig 40 år för mig att förstå att inte alla ger och tar kärlek på samma sätt, fortsätter Tobias som varit öppet homosexuell i många år.

Annons

På direkt fråga om han någon gång varit kär i en kvinna, överraskar han.

– Ja, det har jag nog! Jag var på en högstadiefest i Östersund. Jag kommer ihåg att jag var så lycklig när jag stod där och dansade med den snyggaste tjejen på stället. Jag var nog kär i henne, men sedan tog det andra över, liksom. Det funkade liksom inte riktigt. Jag anser mig vara homosexuell, men jag har legat med massor av tjejer. Inte för så länge sedan heller, men det är inte det som jag går igång på.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons