Tobias Baders stora lycka med flickvännen Danielle

Tobias Bader i Let's dance

Tobias Bader och Andreas Lundstedt tvingades lämna Let's dance 2020 förförra fredagen.
I ett inlägg på Instagram berättar proffsdansaren nu om den stora familjelyckan med flickvännen Danielle Kindahl.
– Känslan är helt otrolig, skriver han.

År 2012 gjorde Tobias Bader, 33, entré i Let’s dance för första gången. Sedan dess har han gjort stor succé i programmet och dansat ihop med bland andra Pernilla Wahlgren, Stina Wollter och Sofia Wistam.

När TV4 i våras avslöjade vilka kända svenska profiler som ska medverka i årets upplaga av Let’s dance blev det stor uppmärksamhet kring just Tobias. Han fick nämligen äran att dansa ihop med artisten Andreas Lundstedt, 47, och detta är första gången i programmets historia som TV4-tittarna får se ett samkönat par på dansgolvet.

Trots att Andreas och Tobias lyckades imponera på både juryn och många personer hemma i tv-sofforna tvingades de lämna tävlingen efter endast ett par veckor.

Familjelyckan med Danielle Kindahl

Att dansa i tv är dock inte Tobias Baders enda uppgift i livet. Han är även sambo med dansaren Danielle Kindahl och pappa till parets två barn, Milton och Elle.

Tobias delar flitigt med sig av kärleksförklaringar till flickvännen på Instagram och titt som tätt tillägnar han även inlägg till sina barn. När dottern Elle fyllde ett år i mars delade Tobias med sig av en bild på familjen och i bildtexten berättade han om känslorna inför att barnen blir äldre.

”Så sjukt att tiden går så här snabbt. Lilltjejen har blivit stor”.

Tobias Baders nya ord om livet

I ett nytt inlägg på Instagram delar Tobias återigen med sig om familjelivet ihop med sambon. Detta efter att det nyligen skett en väldigt stor förändring hemma som underlättat en hel del för föräldrarna.

”Efter 3 år med graviditet, spädbarn ingen sömn så har vi äntligen skolat in båda barnen på förskolan och kunnat jobba normalt”, skriver han.

Tobias Bader är tacksam över att det nu finns mer tid för honom och Danielle att göra annat än att ta hand om två småbarn.

”Känslan är helt otrolig att kunna jobba ostört i flera timmar.. hur har vi ens klarat den här tiden med 2 små barn 2 dansskolor lets Dance m.m… vi är grymmast Danielle Kindahl och jag älskar dig massor”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt