TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tjejernas ilska mot nya deltagarna i Bachelor

05 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Bachelor 2018
När två nya deltagare kliver in i Bachelor får de tidigare tjejerna nog. Nu konfronteras de för sina hårda ord i Tjejerna avslöjar allt.
Annons

Elina Elwinson, 26, hade redan innan hon sökte till Bachelor spanat in David Möller, 33, då hon som sjuksköterska kommit i kontakt med den heta ungkarlen som jobbar som polis. Efter att ha trånat länge men aldrig haft modet att bjuda ut honom sökte hon till Bachelor när hon såg att det var just David som letade efter kärleken.

Och det har gått bra för Elina. Davids vänner utsåg henne snabbt till favorit, och han valde att bjuda ut henne på en singeldejt för att lära känna henne bättre. Paret fick en romantisk dag som avslutades med picknick på stranden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blir jättelycklig av honom och han gör mig så glad och avslappnad och trygg, så jag hoppas verkligen att jag får tillbringa min kväll med honom, säger en överlycklig Elina under dejten.

Lyckan blir dock kortvarig. Mitt under dejten dyker en annan tjej upp. Den nya deltagare Karin Hanser är där för att bjuda ut David på middag under kvällen och avbryter helt enkelt dejten mellan honom och Elina.

Annons

I smygfilmat material som visas i efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt kommer Elinas ilska över att ha blivit bestulen på dejten fram ordentligt. I bilfärden tillbaka till huset där alla tjejer bor pratar hon med producenten för programmet.

– Var fan kom hon ifrån? Man kan ju inte säga att hon var en gåva från ovan för det var hon verkligen inte. Hon var en oönskad sådan. Har inte du en slunga hemma? Jag ska slunga henne tillbaka till Jönköping, säger Elina.

Klippet spelas upp för Erika som tar illa upp över de hårda orden.

– Det känns såklart inte så jättekul. Jag tänker att jag inte hade uttryckt mig lika hårt eller dömt så där, säger hon.

Elina själv menar att hon upplevde det som en mardröm när dejten avbröts och att hon sa de elaka orden på grund av att hon var bitter. Men Erika var inte den enda som fick ta emot hårda ord. Ytterligare en ny tjej, Camilla Fogestedt, kliver in i huset, och inte heller hon välkomnas av de andra tjejerna.

Annons

– Var det där en riktig person? Hon ser ut som en uppstoppad Barbie, säger Michaela Lindman till de andra tjejerna.

När Camilla själv får höra kommentaren blir hon märkbart irriterad.

– Jag vet inte vad jag ska säga, det var en sjukt konstig kommentar. Ett personangrepp. Jag trodde det skulle var något om min person men nu var det mitt utseende. Det är lågt, säger hon.

Hur det går för det nya tjejerna och om de får ett bättre välkomnande av David återstår att se.

Bachelor sänds måndag och tisdag klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play. Tjejerna avslöjar allt sänds endast på TV4play.

Spana in årets Bachelor David Möller här:

FOTO: TV4

Annons