LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tjejernas ilska efter Bachelor-Davids kommentar: ”Inte ok”

23 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Tjejernas ilska mot David Möller i Bachelor 2018
David Möllers kommentar om Felicia Lindströms utseende får tjejerna i Bachelor att se rött. ”Det är inte ok”, säger Michelle Leandersson ilsket.
Annons

Dramat fortsätter i årets säsong av Bachelor. I kvällens avsnitt är det bachelorn själv, David Möller, 33, som hamnar i trubbel.

Det är dags för David att skicka hem några av tjejerna. En av de som inte får någon ros är Felicia Lindström, 29. Efter att ha pratat bra om de andra tjejerna i huset istället för att framhäva sig själv tror inte David att hon är där för att fånga hans hjärta. Något som får Felicia att ta illa upp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har kanske inte känt från dig att jag har verkat så intressant att lära känna så då backar jag. Jag är inte van vid att man måste jaga efter och slåss om uppmärksamheten, förklarar hon.

När Felicia har lämnat programmet berättar David att han helt enkelt inte var mer nyfiken på henne som person. I efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt kommer helt andra anledningar fram när en video filmad i smyg spelas upp.

– Felicia kommer inte ta hem det här det kan jag säga till 99,9 procent. Om inte hon helt plötsligt ser annorlunda ut och verkar mer kärleksfull, säger David och fortsätter:

Annons

– Hon är för mycket. Hon pratar för mycket och sedan har jag fått uppfattningen att hon inte är helt jätteintresserad av mig.

Felicia tar det hela med ro, men någon som reagerar starkt är Michelle Leandersson, 27.

– Vadå se annorlunda ut? Det är inte ens mig han pratar om men jag tar ändå illa upp av det där. Det är inte ok.

– Jag tycker mycket om David men att man säger en sådan sak, säger hon ilsket.

Hon får medhåll från flera av de andra tjejerna och även Felicia verkar till slut hålla med dem.

– ”Om hon inte ser annorlunda ut” är en ganska omogen kommentar, säger hon.

När Hänt når David förklarar han sin egen syn på situationen.

”Det finns många anledningar till varje enskilt beslut när det handlar om vem jag skall välja att erbjuda en ros. TV har valt att visa en anledning i programmet Bachelor och en annan i Tjejerna avslöjar allt. I Tjejerna avslöjar allt så klipper produktionen bara in det smaskiga, det som kan väcka känslor hos tittarna och det är när jag försöker övertyga mig själv om varför Felicia skall bli den som får lämna den kvällen, för någon måste ju tyvärr lämna”, skriver han och fortsätter:

Annons

”Självklart är det inget fel på Felicias utseende, det kan ju en blind man se. Hon är en vacker kvinna som dessutom verkade väldigt smart. Men om 23 tjejer tillslut skall bli 1 så var jag i början av detta Bachelor äventyr tvungen att ta beslut med väldigt lite information och utan att jag hunnit ge alla tjejer en ärlig chans. Kanske inte alltid rättvist mot dem eller mig själv, med det är så det var.”

Bachelor sänds måndag och tisdag klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play. Tjejerna avslöjar allt sänds endast på TV4play.

Spana in årets Bachelor David Möller här:

FOTO: TV4

Annons