Tjejernas chock efter Simon Hermanssons hemliga sms i Bachelor

Simon Hermansson och Bella

Simon Hermansson ångrade sitt val av tjej att ta med på övernattningsdejt.
Nu visar TV4 upp bachelorns sms till produktionen, något som får tjejerna att gå i taket.
– Vem uttrycker sig så där? säger en av dem.

Redan innan Bachelor 2019 hade premiär stod det klart att den nya säsongen skulle bjuda på en hel del dramatik. TV4 avslöjade nämligen att det inte bara skulle vara en bachelor med i programmet, utan två. Simon Hermansson, 29, var den första ungkarlen som presenterades och efter en veckas inspelning i Sydafrika klev även Felix Almsved, 27, in i programmet.

Det hela kom som en chock för Simon, som ilsknade till ordentligt av TV4:s hemlighetshållande. Inför premiären av Bachelor berättade han för Hänt om känslostormen:

– När allt hade sjunkit in blev jag förbannad också över situationen och att jag kände väl att produktionen hade kört en lastbil rakt i ansiktet på mig typ, sa Simon Hermansson.

Simon Hermanssons Bachelor-podcast

Han har nu valt att starta en hämndpodd som heter Ungkarlen avslöjar allt, en blinkning till tv-programmet Tjejerna avslöjar allt där allt som oftast smaskiga detaljer och smygfilmar material visas upp.

I ett av förra veckans avsnitt får man bland annat se mer av övernattningsdejten som Simon Hermansson åker på tillsammans med den utvalda tjejen Isabella ”Bella” Englund, 27. Där ser man hur Bella sent på natten smyger in till Simons sovrum, för att 45 minuter senare gå tillbaka till sitt eget hotellrum. Bella berättar att ingenting intimt hände, utan att de bara kramades och pratade lite innan hon gick in till sig.

Hemliga sms:en till TV4

I ett nytt avsnitt av Tjejerna avslöjar allt visar programledaren Malin Stenbäck, 32, upp en sms-konversation mellan Simon och produktionen. Där har Simon skrivit att han ångrar sitt val av tjej att ta med på övernattning och att han hellre hade velat ta med någon av de andra. Meddelandena kom redan när Simon och Bella var på väg till sin dejt. 

– Det var nog direkt efter att jag kläckte att jag inte ville sova med honom, säger Bella då.

Hennes ord chockerar de andra tjejerna som inte uppskattar Simons beteende. 

– Åh herregud, säger en av dem.

– Vem uttrycker sig så där? säger en annan.

– Grisigt, säger flera av dem.

Simon Hermansson i Bachelor sms

Här är sms-konversation mellan Simon Hermansson och TV4.

Simon Hermansson om händelsen i Bachelor

Malin Stenbäcken ifrågasätter om det verkligen kan ha varit Bellas ord om separata sovrum som fick Simon att ändra sig. 

– Jag märkte ju att stämningen ändrades helt, han blev förvånad och lite förolämpad när jag sa att jag inte ville sova med honom. Jag tror att det skadade hans lilla ego faktiskt, eller ganska stora. Så det där var nog resultatet, säger Bella. 

Hon berättar att hon valde att ta upp ämnet direkt för att hon ville veta hur allt skulle bli och göra klart förutsättningarna.

Simon Hermansson har dock en annan syn på saken. I ett sms till Hänt berättar tv-profilen att han inte hade någon aning om hur många sängar som skulle finnas på hotellet och att det var Bella som själv valde att gå in till hans sovrum.

”Jag var väldigt klar med att inget skulle hända förutom möjligtvis lite beröring i ett finare uttalande i respekt till alla andra tjejer och de är även jag som skickar ut henne från rummet. Mitt sms kom på flygplatsen i Durban eftersom de var där jag fick Wi-Fi. De är där och då jag kände att Bella skulle uppskatta resan och sakerna men inte allt det MED MIG. Men vi har helt klart olika syn på just den dejten”, skriver Simon Hermansson.

Bachelor sänds måndag till torsdag klockan 19.00 på Sjuan och på TV4 play.

Tjejerna avslöjar allt sänds måndag och torsdag på TV4 play.

FOTO: TV4