TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tjejerna avslöjar kyssarna bakom ryggen på Bachelorn

04 dec, 2018 
AvAgnethe Alm
Bachelor Lydia Eriksson och Isabelle Nordström erkänner kyssarna bakom ryggen på David Möller.
I Tjejerna avslöjar allt kommer både det ena och det andra fram om vad som händer bakom kulisserna i Bachelor. I kvällens avsnitt erkänner två av tjejerna att de pussat andra killar bakom Bachelorn David Möllers rygg.a
Annons

Kärlekssåpan Bachelor börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Nu är endast några få tjejer kvar i huset på Grekland i hopp om att få vinna Bachelorn David Möllers hjärta.

I sann Bachelor-anda har flera tjejer fått starka känslor för David. Reaktionerna blev därför starka när det började ryktas om att några av tjejerna kysst andra killar utanför huset. I eftersnacks-programmet Tjejerna avslöjar allt väljer programledaren Malin Stenbäck att gå till botten med det hela och försöka bilda en klarhet i vad som faktiskt hände nere på byn.

I programmet spelas ett klipp upp där Karin Hansen, 29, ställs inför frågan om hon vet vilka av tjejerna som rymt från huset för att festa. På grund av att det är ett brott mot produktionens regler att rymma är teamet angelägna om att veta vilka det gällde.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi fick höra från en som vi känner genom produktionen, som bor här i byn, att fyra av tjejerna har varit ute och partajat ordentligt. Vi vill egentligen bara kolla, vet du vilka det är? frågar en i produktionen.

Annons

Karin förklarar att det var Michelle Leandersson, Camilla Fogestedt, Lydia Eriksson och Li Åvall som var ute och festade. Hon berättar också att Lydia ska ha sagt till henne att hon ”typ hånglade” med en kille hon träffat i byn.

Lydia förnekar allt

I Tjejerna avslöjar allt förnekar Lydia Eriksson att hon ska ha hånglat med killen.

– Jag har inte hånglat med någon, säger Lydia i programmet.

– Har du kysst någon då? frågar programledaren Malin Stenbäck.

– Ja, eller alltså… nej, fnissar Lydia.

– Nu känns det ju som ett ja, säger Malin.

Då erkänner Lydia att hon gav bartendern en puss, men förklarar att en puss inte betyder något särskilt för henne.

– För mig är det ingenting, alltså en puss i baren. Det är ju en kul grej med tjejerna ute.

Lydia menar att det inte var en sådan dramatisk grej som Karin Hansen fick det att låta som – att hon skulle ha varit otrogen mot David.

– Det var mest en rolig puss, konstaterar hon.

Annons

”Hade mycket i händerna”

Frågan om man får träffa andra samtidigt som man dejtar David splittrar tjejerna. En del tycker inte att pussen spelar särskilt stor roll, medan andra anser att det var fel sätt att agera på. Då avslöjas det att ännu en tjej haft lite roligt utanför huset.

I ett klipp från ”biktkameran” berättar Isabelle Nordström glatt att hon är trött för att hon ”hade mycket i händerna” kvällen innan.

– Alltså jag skämtar ju. Men jag har ju redan erkänt att jag har kysst någon, säger Isabelle Nordström.

– Så du har också kysst någon? frågar Malin Stenbäck förvånat.

– Ja, jag gjorde det då, avslutar Isabelle Nordström.

FOTO: Kanal 7

Annons