TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas vädjan till TV4 efter tunga beskedet om Let’s dance

31 mar, 2020 
David Hellenius i Let's dance
Precis som förra fredagen blir det inget vanligt avsnitt av Let's dance denna vecka.
Nu kritiseras TV4:s beslut om programmet.
– Bryt!, skriver en person i en kommentar.
Annons
Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

För två veckor sedan drog en ny säsong av Let’s dance igång på TV4. Deltagarna, som består av bland andra Penny Parnevik, Alice Stenlöf och John Lundvik, var då rejält taggade på att få visa tittarna de danser som de har övat på i flera veckor.

I och med coronautbrottet fanns ingen publik på plats under det första avsnittet av Let’s dance 2020. Trots detta flöt programmet på som vanligt. Men i fredags var inget sig likt, detta på grund av flera misstänkta fall av viruset i produktionen.

Istället fick TV4-tittarna se programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius gästas av flera kända profiler.  Carola, The Mamas och Darin var några av de som bjöd på sång och förra årets Let’s dance-vinnare Kristin Kaspersen visade upp ett dansnummer tillsammans med jurymedlemmen Tony Irving.

Kritik efter Let’s dance-beslutet

Under måndagen kom TV4 med beskedet att Let’s dance-deltagarna inte kommer att få dansa denna vecka heller. Precis som föregående fredag blir det istället ett specialavsnitt. Exakt vad det innebär får tittarna inte veta förrän då.

Annons

– Medan dansgänget återhämtar sig från sina förkylningar ser vi till att denna vecka fira Let’s dance 15 år med ett jubileumstema där vi kommer uppleva roliga återblickar och minnesvärda stunder!, säger programledarna.

Många tittare är nöjda med TV4:s hantering av situationen som har uppstått men en hel del personer anser att kanalen istället borde fatta ett slutgiltigt beslut för resten av säsongen.

”Bryt! Man kan väl inte fortsätta sända Let’s dance utan dansare och tävling?!!”, hälsar en person i en kommentar på Let’s dance Instagram-konto.

”Ta ett ordentligt beslut att lägga ner säsongen istället för att köra annat än tävlingen i flera veckor”, skriver en annan.

”Kollar bara om det blir ett vanligt Let’s dance program… annars kollar jag hellre på något annat istället…!”, hälsar en tredje missnöjd TV4-tittare.

FOTO: Maja Suslin/TT, Carolina Byrmo/TT

Annons