Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas vädjan efter TV4:s nya besked om Malou efter tio

09 apr, 2019 
TV4-tittarna riktar kritik mot Malou von Sivers för att hon avbryter sina gäster hela tiden.
Veckans avsnitt av Malou efter tio på TV4 kommer att bestå av repriser. Nu reagerar tittarna på kanalens beslut.
Annons

Den nya säsongen av succéprogrammet Malou efter tio, med Malou von Sivers, 66, drog nyligen igång på TV4. Redan efter första avsnittet var det flera tittare som riktade kritik mot att de upplevde att Malou inte lät sina gäster prata till punkt.

”Snälla du avbryt hela tiden. Du säger i reklamen att dina gäster ska få tala till punkt. Låt dom göra det”, skrev en person på Malou efter tios Facebooksida vid tillfället.

Ett par veckor senare kom ny kritik från tittarnas håll, denna gång handlade det om att man ansåg att programmet är för fokuserat på storstäderna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Varför har ni inga från landet. Blir förbannad för allt blir så fokuserat i stadsområden. Ni vill inte att vi på landet också skall till stan men vi får ingen plats i tyckande och tänkande”, skrev en tittare.

Tittarnas önskemål efter TV4:s beslut

Nu väcker Malou efter tio återigen reaktioner hos tittarna. Detta efter att TV4 la upp en bild på programmets Facebooksida där man berättar att den kommande veckans avsnitt kommer att bestå av repriser.

Annons

”Denna vecka är det reprisvecka och då kan ni passa på att se säsongens alla program på hemsidan. Vi är tillbaka med nya avsnitt nästa måndag, den 15/4, med temaveckan: Vad hände sen?”, skriver TV4 i inlägget.

I kommentarsfältet är det många människor som har åsikter om kanalens beslut. En tittare undrar varför de har valt att köra en reprisvecka, varpå TV4 svarar:

”Vi har reprisvecka för att gå igenom kommande teman och boka in gäster”.

En annan tittare besvarar kanalens kommentar med en vädjan.

”Går det att markera tydligare när det är repriser? T.ex. ett “R” i rutan?”, skriver personen.

Det verkar som att TV4-tittaren inte är ensam med sitt önskemål eftersom ännu en person instämmer.

”Håller med skriv repris i rutan eller ett R i infon när man byter kanal typ”.

FOTO: TV4

Annons