LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas skarpa kritik mot Bingolotto – nu ger produktionen svar på tal

16 dec, 2023 
bingolotto, lotta engberg
Folket reagerar nu starkt över en viss detalj i Bingolotto.
Det är på programmets Facebook-sida som kritiken väller in.
”Förstår inte varför”, skriver en upprörd tittare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur bra koll har En helt vanlig familj-stjärnorna på varandra?Brand logo
Hur bra koll har En helt vanlig familj-stjärnorna på varandra?

Sedan flera år tillbaka är det folkkära Lotta Engberg, 60, som under helgerna programleder Bingolotto. Nytt för i år är att hon gör det tillsammans med kollegan Daniel Norberg, 33.

I fjol var det Stefan Odelberg som Lotta körde med, men han fick avsluta sitt uppdrag. Stefan har berättat att han har älskat att leda programmet och att beslutet att sluta inte var upp till honom själv.

I 3 år har jag haft förmånen att få vara ansiktet utåt för Sveriges föreningsliv och jag har älskat varje sekund. Jag hade gärna fortsatt men ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut”, skrev Stefan och fortsatte:

Att leverera underhållning och att ta hand om publiken har varit och är mitt kall. Förtroendet och den fina responsen från tittarna är fantastisk att få

Annons

Till Hänt skrev han:

”Jag hade gärna fortsatt med världens roligaste jobb och jag hade massor av bra idéer. Folkspel valde att gå en annan väg och det respekterar jag till fullo.”

Tittarnas kritik mot Bingolotto – kanalens svar

Såklart blev många tittare ledsna när Stefan slutade att synas i tv-rutan. Som känt tycker gärna tittarna till och de är inte blyga med att utrycka sin kritik – och nu är det ett nytt ämne som är uppe på agendan.

Bingolottos Facebook har de postat en bild från den senaste sändningen, där Uno Sveningsson uppträdde. Många skriver att det var ett fint framträdande, men det är även många som är upprörda över en viss detalj. Det hela gäller ljudvolymen på musik och bakgrundsmusik.

Annons

Kritiken väller in:

”Musiken är för hög. Har påpekat detta förut till Bingolotto".

”Varför måste musiken spela så högt? Man hör ju inte vad de sjunger. Gäller även när Lotta pratar, så hög bakgrundsmusik”

”Jag har också påpekat detta förut med denna bakgrundsmusik, men inte har det hänt någonting. Förstår inte varför det ska spelas musik när det pratas."

Produktionen har nu gett sig in i kommentarsfältet och svarar på kritiken:

”Tack för feedbacken, vi tar med oss detta och vet att det kan upplevas som jobbigt. Hoppas att ni gillar programmet i övrigt".

Till Hänt skriver Bingolotto såhär i ett meddelande om saken:

”Vi anpassar volymen så det blir så bra som möjligt får våra tittare”, skriver John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto.

Annons