robinson 2022

Tittarnas skarpa kritik – efter dramatiska konflikten i Robinson: ”Bara för mycket”

Gränslandet

Det händer mycket i årets säsong av Gränslandet och spelandet är i full gång.
Nyligen uppstod en dramatisk konflikt bland deltagarna.
Något som fick tittarna att rikta skarp kritik mot händelsen.
Isabella om Petra som programledare: "Sadistisk"
0:32

Efter reklamen: Isabella om Petra som programledare: "Sadistisk"

(0:32)

Slå på ljud

Nya säsongen av Robinson och Gränslandet är i full gång och deltagarna har redan gjort ett avtryck hos tittarna. Det är mycket som sker redan och nu märker man att spelandet har dragit igång bland deltagarna. Men det är också flera som redan har hunnit lämna.

Linda Nehlstedts avsked från Gränslandet – tittarna reagerar

Nyligen var det dags för Linda Nehlstedt, 52, som kämpade i Gränslandet att ta ett beslut som skapade åsikter hos tittarna. Det var i en duell mot Isabella Resmark, 26 där hon inte hade hjärta att ta ut sin motståndare. Så hon la sig i tävlingen.

– Jag kollar på Bella och jag tycker att hon ser lite trött ut, hon står lite illa i solen och steks och har det jobbigt. Då veknade väl mitt hjärta där lite grann, säger Linda i programmet.

Detta beslut från Lindas sida var något som tittarna reagerade starkt på. På Robinsons Instagram uttryckte tittarna sin stora ilska mot händelsen.

”Var det inte en läggmatch? Tröttsamt.”, skrev en person.

”Hon valde dock att lämna då hon gav bort vinsten så det är ju inget att direkt va ledsen för.”, skrev en annan.

”Å ena sidan ser vi det som en läggmatch. Å andra sidan kan i alla fall jag undra om det inte var planerat redan när Petra kom till stranden att om Linda bestämmer sig för att lämna skulle hon göra det i en tävling för att inte de tävlande på gränslandet ska slås ut allt för snabbt.”, inflikade en tredje.

Konflikten i Gränslandet – Sandra Cucaranos tårar

Nyligen var det återigen dags för en duell i Gränslandet och detta var något som skapade en konflikt bland deltagarna. Det hela började när Pernilla Johansson mötte Helen Lindborg i en pusselduell. Helen vann duellen mot Pernilla och alla deltagare var imponerade av hennes förmåga av att vara så snabb och var glada för hennes skull. Men ett tag senare verkade det vara andra miner i lägret.

Det var när resterande deltagare från Gränslandet, Isabella Resmark, Sandra Cucarano och Merdi Losokola satt och pratade efter tävlingen. Då Merdi avslöjade att Helen var redo att förlora duellen med mening för att ta ut Sandra och Isabella.


– Hon ville förlora från början, det sa hon till Pernilla faktiskt, sa Merdi i programmet.

Detta var ju något som såklart inte gick hem hos varken Sandra eller Bella. Sandra brast ut i gråt och blev väldig ledsen eftersom hon tyckte att det är ett falskt beteende.

– Folk är så falska, det förstör min tid här. Om jag inte har en bra tid här så vill jag inte vara här, vi har varit snälla mot henne hela tiden, man kan aldrig veta med människor i det här spelet, säger hon i programmet.

När Bella och Sandra senare konfronterade Helen så förklarade hon sin sida av saken.


– Det är klart att jag vill vara kvar så länge som möjligt, om jag behöver ta ut någon av er eller någon annan så spelar det ingen roll för mig. Utan jag är här för min ensak eftersom jag vill in till Robinson.

Tittarnas kritik – efter konflikten i Gränslandet

Tittarna är som tidigare nämnt engagerade i alla avsnitt och alla val som deltagarna gör. Denna händelse bland deltagarna har också skapat reaktioner hos tittarna.

I Robinsons kommentarsfält på Facebook har flera tittare delat med sig av sina åsikter om gårdagens händelse i Gränslandet.

”Blir mycket trams, det är väl en tävling”

”Bella och Sandra är bara för mycket”

”Trams”

FOTO: TV4FRÅN FÖRSTASIDAN