Tittarnas ord efter TV4:s nya avslöjande om Malou efter tio

Malou von Sivers

Malou von Sivers populära intervjuprogram lyser med sin frånvaro. Nu kommer TV4 med ett glädjande besked om Malou efter tios framtid i rutan.

I maj sändes det sista avsnittet för säsongen av Malou efter tio. I ett inlägg på TV4:s Facebook-sida delade de med sig av nyheten om att Malou von Sivers, 66, och redaktionen skulle på sommarledighet.

”Stort TACK alla följare och tittare för den här säsongen! Utan er skulle vi inte finnas. Ert engagemang betyder oerhört mycket för oss. Nu är det dags för ett uppehåll, men vi är tillbaka som vanligt i höst igen med nya gäster och teman”, skrev TV4 vid tillfället.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Flera tittare kommenterade att de redan längtade till hösten men kanalen hade vid tillfället inget besked om när den nya säsongen skulle dra igång. I augusti kom TV4 dock med en glädjande nyhet till Malou efter tio-tittarna.

”Den nya säsongen av Malou efter tio drar igång senare i september”, skrev TV4 i ett mejl till Hänt.

Då drar Malou efter tio igång med en ny säsong på TV4

Både Nyhetsmorgon och Efter fem, som är TV4:s andra stående aktualitetsprogram, har börjat sändas efter sommaruppehållet. Malou efter tio syns dock inte till i tv-tablån – men i ett inlägg på programmets Facebook-sida får vi nu äntligen veta när Malou von Sivers är tillbaka i rutan.

”Nu är vi snart tillbaka med nya program! Idag samlades en del av redaktionen på Malous veranda och påbörjade arbetet med planeringen av höstens program. Måndag 30 september blir det säsongspremiär!”, skriver kanalen i inlägget och ber sedan sina följare om tips på ämnen inför den kommande säsongen.

I kommentarsfältet väller det nu in önskemål från tittare som hoppas kunna påverka innehållet i Malou efter tio. Många människor uttrycker även en glädje över att programmet snart drar igång igen.

”Så efterlängtat”, skriver en person i en kommentar.

”Längtar! Ett av de bättre programmen. Alltid sevärt. Intressanta ämnen och intressanta gäster. Berörande! Väldigt ofta känslosamt som ger tankar som stannar kvar. Tack Malou och din redaktion”, skriver en annan.

FOTO: TV4, Carl Bredberg/SvD/TT