Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Tittarnas ord efter TV4:s nya avslöjande om Malou efter tio

06 sep, 2019 
Malou von Sivers
Malou von Sivers populära intervjuprogram lyser med sin frånvaro. Nu kommer TV4 med ett glädjande besked om Malou efter tios framtid i rutan.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

I maj sändes det sista avsnittet för säsongen av Malou efter tio. I ett inlägg på TV4:s Facebook-sida delade de med sig av nyheten om att Malou von Sivers, 66, och redaktionen skulle på sommarledighet.

”Stort TACK alla följare och tittare för den här säsongen! Utan er skulle vi inte finnas. Ert engagemang betyder oerhört mycket för oss. Nu är det dags för ett uppehåll, men vi är tillbaka som vanligt i höst igen med nya gäster och teman”, skrev TV4 vid tillfället.

Flera tittare kommenterade att de redan längtade till hösten men kanalen hade vid tillfället inget besked om när den nya säsongen skulle dra igång. I augusti kom TV4 dock med en glädjande nyhet till Malou efter tio-tittarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den nya säsongen av Malou efter tio drar igång senare i september”, skrev TV4 i ett mejl till Hänt.

Då drar Malou efter tio igång med en ny säsong på TV4

Både Nyhetsmorgon och Efter fem, som är TV4:s andra stående aktualitetsprogram, har börjat sändas efter sommaruppehållet. Malou efter tio syns dock inte till i tv-tablån – men i ett inlägg på programmets Facebook-sida får vi nu äntligen veta när Malou von Sivers är tillbaka i rutan.

Annons

”Nu är vi snart tillbaka med nya program! Idag samlades en del av redaktionen på Malous veranda och påbörjade arbetet med planeringen av höstens program. Måndag 30 september blir det säsongspremiär!”, skriver kanalen i inlägget och ber sedan sina följare om tips på ämnen inför den kommande säsongen.

I kommentarsfältet väller det nu in önskemål från tittare som hoppas kunna påverka innehållet i Malou efter tio. Många människor uttrycker även en glädje över att programmet snart drar igång igen.

”Så efterlängtat”, skriver en person i en kommentar.

”Längtar! Ett av de bättre programmen. Alltid sevärt. Intressanta ämnen och intressanta gäster. Berörande! Väldigt ofta känslosamt som ger tankar som stannar kvar. Tack Malou och din redaktion”, skriver en annan.

Annons