Artikeln innehåller reklamlänkar

Tittarnas kritik mot TV4 efter händelsen i Love Island: ”Sjukt”

Malin Stenbäck i Love Island

Reaktionerna efter säsongens första avsnitt av Love Island har börjat trilla in i sociala medier och flera tittare reagerar på samma upptäckt i programmet.
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019
Slå på ljud

I måndags drog en ny säsong av Love Island igång på Sjuan och TV4 play. Precis som förra året är det den tidigare Mix Megapol-profilen Malin Stenbäck, 32, som är programledare.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Det var i våras som Malin avslöjade att hon och kärleken Petter Molund väntar sitt första barn. På Instagram delade hon med sig av den glada nyheten.

VI SKA FÅ EN BEBIS!”, skrev Malin Stenbäck och möttes av hurrarop och lyckönskningar i kommentarsfältet.

I en intervju med TV4 berättade den blivande mamman att hon är glad över att hon trots graviditeten kan genomföra sitt programledaruppdrag i Love Island.

– Jag mår jättebra och är så glad över vad som komma skall, och att jag ändå kan vara på plats för Love Island Sverige där vi har världens hetaste singlar och en uppdaterad lyxvilla, sa Malin Stenbäck till TV4 inför säsongspremiären.

Programmet spelas in på den grekiska ön Korfu och Malin har med sig pojkvännen ifall bebisen skulle komma under inspelningarna. TV4 har även sett till att barnmorska och annan vårdpersonal finns tillgänglig för Malins skull.

Tittarnas kritik efter första avsnittet av Love Island

Singlarna har nu alltså anlänt till lyxvillan i Grekland och börjar sakta men säkert lära känna varandra. Under de kommande veckorna kommer tittarna få se starka känslor i rutan – både kärlek och hjärtekross.

Många tittare gjorde sig redo för att i måndags se den allra första delen av kärleksäventyret – men på Love Islands Instagram-konto är det tydligt att en del tittare är missnöjda med TV4:s klippning av programmet.

”Vad lite man fick se av kvällen och dagen! Man har ju ingen aning om vem som prata med vem”, skriver en person i en kommentar till ett inlägg.

”Kändes som ni snabbspolade hela kvällen och att man endast fick se inredningen typ. Det man vill se är ju personer som interagerar. Sjukt B första avsnitt”, skriver en annan.

Kanalen har ännu inte besvarat de kritiska kommentarerna i sociala medier.

Love Island sänds varje dag klockan 19.00 på Sjuan och TV4 play. 

FOTO: TV4 play

FRÅN FÖRSTASIDAN