LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas kritik mot Sara efter hårda orden i Ex on the Beach

02 maj, 2019 
Kritiken mot Sara efter orden i Ex on the beach
Efter att Sara Gustafsson gått hårt på Mona-Lisa Skinnari i senaste avsnitten av Ex on the Beach reagerar nu både tittare och Exen berättar allt-programledaren Carolina Gynning. ”Mobbing på hög nivå”, menar en upprörd tittare.
Annons
Tittarnas kritik mot Sara efter hårda orden i Ex on the Beach: ”Mobbning”Brand logo
Tittarnas kritik mot Sara efter hårda orden i Ex on the Beach: ”Mobbning”

Nog har tittarna hittills kunnat se en hel del drama bland deltagarna i årets Ex on the Beach på Dplay, och inga undantag har det varit i de senaste avsnitten. Sara Gustafsson, går hårt på Mona-Lisa Skinnari, och nu reagerar tittarna starkt på hur Sara beter sig mot Mona-Lisa.

Bland annat säger Sara till Mona-Lisa att hon inte kan vara attraherad av en person som attraheras av Mona-Lisa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tycker att du är jättefin person, men jag är inte attraherad av en person som tycker att du är snygg, säger Sara till Mona-Lisa. Hon fortsätter:

– Du är mainstream, du ser ut som en white trash-brud.

Mona-Lisa försvarar sig då:

– Du säger till andra att inte gå på personangrepp, så gör du det själv. Tror du jag har gått på sitt utseende? Vem fan är du att döma mig efter mitt utseende?

Rasar efter klippet

Efter det senaste avsnittet av eftersnacksprogrammet Exen berättar allt har produktionen klippt ihop flera tillfällen då Sara kallar Mona-Lisa för “white trash” – både framför Mona-Lisa och till andra deltagare. Klippet finns på Instagram och bland kommentarerna till klippet menar upprörda tittare nu att Sara borde fått konsekvenser av produktionen för sitt beteende mot Mona-Lisa.

Annons

Så jäkla låg nivå… att ingen reagerar mer på vad hon säger är fan otroligt!”, skriver en.

Detta är så sjukt vidrigt, värsta mobbningen, ut med henne”, skriver en annan.

Fattar inte varför den osäkra brud får vara med i programmet medan andra blir utslängda för ingenting. Mobbing på hög nivå.”, menar ännu en.

Saras försvar efter händelsen

Bland kommentarerna har även Sara själv svarat på kritiken hon får från tittarna. Hon försvarar sig och menar att hon redan har bett om ursäkt och sagt sitt om händelsen.

Tänker faktiskt inte förklara mig ännu en gång. Vi är förbi detta.. Har fått blandade reaktioner på min ilska denna kvällen och jag skiter faktiskt i vad alla säger om detta förutom ML & mina nära vänner”, skriver Sara bland kommentarerna.

Carolina Gynnings ilska efter orden

Programledaren Carolina Gynning, som programleder Exen berättar allt, är tydlig med att hon tycker att Saras ord inte är okej.

– Usch Sara, det här tycker jag inte är okej. Det är riktigt vidrig stil, om jag ska vara ärlig. Man gör inte så.

I Exen berättar allt medger Sara att hon själv inte heller tycker att det var okej att gå på Mona-Lisa som hon gjorde.

FOTO: Dplay

Annons