LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kritiken mot Maria Forsblom och Martin Järborg i Nyhetsmorgon

12 mar, 2020 
Efter Soraya Lavasanis paus – tittarnas kritik mot nya programledarduon
Efter att både Soraya Lavasani och Jesper Börjesson försvunnit från Nyhetsmorgon huserar nu Maria Forsblom och Martin Järborg i rutan istället.
Den nya duon är uppskattad av många, men efter en sändning möter de nu kritik.
Annons
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckanBrand logo
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckan

Förra veckan gjorde den folkkära programledaren Soraya Lavasani, 38, sin sista sändning av Nyhetsmorgon på väldigt länge, eftersom att hon nu går på mammaledighet. Soraya och maken Ralph, 51, väntar sitt andra barn, och den lilla planeras komma till världen i april.

Makarna har sedan tidigare dottern Bianca, 2, och det var under direktsända Nyhetsmorgon som programledaren delade med sig av den glada nyheten att familjen växer.

– Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon vid tillfället.

Soraya, som länge lett Nyhetsmorgon ihop med Jesper Börjesson, fick för bara veckor sedan en ny kompanjon att leda programmet med, efter att Jesper Börjesson lämnat TV4.

Martin Järborg tog över efter Jesper, men Martin och Soraya hann inte leda Nyhetsmorgon särskilt länge ihop innan det var dags för för Soraya att gå på mammaledighet.

Annons

Maria Forsblom ersätter Soraya

För Hänt berättade TV4 vem som ersätter Soraya Lavasani i rutan, och det är ingen mindre än Maria Forsblom.

– Under våren kommer Maria Forsblom att programleda måndag till onsdag med Martin Järborg, säger Johanna Thulin Bratten, programchef för Nyhetsmorgon till Hänt och fortsätter:

– Hela pusslet är inte lagt än, men helgsändningarna kommer att programledas av bekanta ansikten för tittarna.

Under veckans första dagar var det alltså dags för Maria och Martin att styra skeppet ihop – och det har gått galant! Det är flera av tittarna som redan kallar duon för sin favorit-duo.

Tittarnas kritik

Men efter onsdagens sändning var det också en del tittare som hade annat att påpeka. De tycker att programledarna avbryter gästerna som intervjuas i programmet. På programmets Facebook-sida skriver tittarna:

Måste ni avbryta gäster hela tiden!!!!

Kan ni låta gästerna prata till punkt innan ni ställer nästa frågan? Imorse var det kaos

Idag avbryter dom allt och alla, så dåligt”

”Idag verkar de slå rekord på att avbryta….

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram/TV4

Annons