Tittarnas kritik mot avslöjandet om Robinson-deltagarna

Robinson 2020

I mars är det premiär för en ny säsong av Robinson.
Nu kritiserar tittarna TV4:s val av deltagare.
Slå på ljud

Snart är det dags för en ny säsong av TV4:s succéserie Robinson. Deltagarna ska klara av att leva tillsammans på en öde ö och i det sista avsnittet står endast en av dem kvar som segrare. Den personen tar då hem vinstsumman på en halv miljon kronor.

Programledare är som vanligt Anders Öfvergård, 52, och enligt honom kommer det att bli en väldigt händelserik omgång av realitysåpan.

– Årets Robinson bjuder på vänskap, konflikter och otroligt påfrestande tävlingar. Jag vågar lova tittarna en dramatisk och spännande säsong, säger Anders i ett pressmeddelande.

Robinson-vinnaren Klas Beyer skadad

Förra året blev det Klas Beyer, 31, som vann tävlingen. Sedan dess har Klas haft fullt upp med att skriva sin bok som kommer att komma ut i butik inom kort.

Livet har dock inte varit en dans på rosor för Klas sedan han medverkade i Robinson 2019. Tidigare i februari berättade han att han varit med om en svår trampolinolycka som resulterade i att han bröt nacken. Trots olyckan verkar det dock som att Klas Beyer håller humöret uppe.

– Jag känner mig ganska lugn, jag var orolig i början när domningarna var grova. Nu känner jag mig tryggare. Jag har en ganska stor förhoppning om att det här ska gå bra, jag har stor tilltro till vården, sa han till Hänt i samband med olyckan.

Kritiken mot TV4:s nya avslöjande

Under måndagen avslöjade TV4 vilka personer som kommer att delta i Robinson 2020. Nyheten har kanalen även spridit i sociala medier och i kommentarsfältet är det flera tittare som kritiserar valet av deltagare.

”Varför så många från Stockholm?”, undrar en person i en kommentar.

”Och 9 st från Stockholmsområdet……..?”, konstaterar en annan.

TV4 har i nuläget inte besvarat kritiken från tittarna.

Robinson har premiär den 15 mars på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!