LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kritiken efter Morgans känga till Biggest Loser-tränaren

09 sep, 2017 
LÄS OCKSÅ: Ullared-Morgans hemliga hot mot Sjuan
Annons

I veckan har ”Biggest loser VIP” haft premiär i tv-rutan, och vi har äntligen fått se våra svenska kändisar svettas, våndats och kämpat för att rasa i vikt. Nog ser vi att nästan alla går in hårt i tävlingen, men någon som är tveksam över att gå in för hårt är ”Ullared”-profilen Morgan Karlsson, 44. I ett klipp som inte visades i veckans avsnitt kritiserar han programmets tränare Mikael Hollsten, för att uppmana honom till att träna för hårt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är lite för hårt för mig. Jag gillar inte att må dåligt riktigt, och att komma upp i varv och sådär, säger Morgan efter ett träningspass, och fortsätter:

– Han pratar ju lite granna om mentalitet och att man kan träna bort det, och jag kanske har tagit åt mig av det.

Nog för att programmet går ut på att träna hårt, men det verkar alltså inte vara något som Morgan personligen uppskattar. Men han ville inte vara ensam i det jobbiga och försökte då få med sig resten av gänget på tåget.

Annons

– Jag gick ut i gruppen och sa att det är meningslöst att hålla på såhär en timme varje dag och inte må bra. Då säger min kristna tro att: lev ett rikt liv, så kanske man får lämna in lite tidigare. Så känner jag alltså. Jag vill inte sträva efter allting och all kost utan äta gott och dricka gott men kanske i måttligt tempo då.

I kommentarsfältet finns det de som håller med Morgan om hans syn på träning och hur man bör leva. Men det finns också de som i sin tur kritiserar Morgan för hans ord.

”En sådan gnällspik han är Morgan, åk hem om du inte är nöjd”, skriver en.

Foto:

Annons