LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas ilska mot TV4:s avslöjande om detaljen i Robinson

23 apr, 2020 
Robinson 2020
Nu ryter Robinson-tittarna ifrån.
Flera tycker att TV4 gjort helt fel med att publicera ett visst inlägg på Instagram, som avslöjar något som tittarna inte ville veta.
Annons
Tittarna chockas av kvällens avsnitt av RobinsonBrand logo
Tittarna chockas av kvällens avsnitt av Robinson

Den nya säsongen av Robinson är i full gång och deltagarna i TV4-programmet har under veckorna som gått hunnit knyta starka band till personerna i sina vardera lag. Programmet bjuder på både dramatik och kärlek – vilket även väcker reaktioner hos tittarna.

Nyligen fick TV4 en rejäl kritikstorm mot sig då de hade det traditionsenliga tävlingsmomentet sammanslagningen.

Nina Ekstrand hamnade sist i tävlingen, som gick ut på att hålla sig kvar i en stock hängandes över vattnet, och blev därmed laglös. Hittills har det varit oklart vad Ninas nya titel innebär men då programledaren Anders Öfvergård dyker upp vid lägret under tisdagen chockar han deltagarna rejält då han avslöjar Ninas nya uppdrag.

– Du ska få en möjlighet att vara med och tävla i nästa tävling. Men då ska du klara mitt uppdrag också, säger han till Nina som genast ber honom att berätta mer.

– Jag ska gräva ner dig i sanden, och sen ska du sitta där till imorgonbitti, säger Anders allvarligt.

Annons

Detta moment tyckte flera tittare var alldeles för grovt. Tittarnas kritik riktas främst emot att Robinson är en överlevnadstävling. Att tvingas hoppa ner i en kista för att sedan begravas levande är något som många tittare snarare anser vara en förnedring än ett prov på överlevnad.

“Det är en vidrig utmaning. Undrar hur många gånger Robinson Crusoe grävde ner sig? Det måste ju finnas mänskligare utmaningar!”, skriver en.

Nina Ekstrands kritik efter TV4:s beslut om Robinson 2020Brand logo
Nina Ekstrands kritik efter TV4:s beslut om Robinson 2020

Tittarna ilska

Nu har tittarna reagerat starkt igen – men angående en helt annan sak. De tycker nämligen att TV4 avslöjar allt för mycket på Robinsons Instagram.

De skriver vem som slog ut vem i en duell, till många tittares besvikelse.

“Det visas väl på söndag? Jag vill inte veta i förväg”, skriver en följt med en arg- emoji.

“Varför läste jag det här”, skriver en med en ledsen emoji.

TV4 har svarat i en kommentar att alla avsnitt för veckan dock ligger ute på TV4play och att det är därför som de avslöjade vem som får lämna ön.

FOTO: TV4/TV4PLAY

Annons