Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas ilska mot TV4 efter missen i Hellenius hörna

05 nov, 2018 
Tittarnas ilska mot TV4 efter missen under intervjun i Hellenius hörnma
Efter missen i gårdagens sändning av Hellenius hörna på TV4 uttrycker tittarna nu sitt missnöje. ”Riktigt illa TV4!”, skriver en upprörd tittare.
Annons

Under gårdagens Hellenius hörna, underhållningsprogrammet på TV4 som leds av David Helenius, 44, gästade inga mindre än hockeylegendaren Börje Salming, 67, den folkkära artisten Sarah Dawn Finer, 37, och komikern Özz Nûjen, 43. Trots en stark skara kändisar på besök i studio är tittarna missnöjda efter gårdagens program.

Det var när Börje Salming skulle berätta om det känslosamma ögonblick då han fick ta emot stående ovationer från publiken i Toronto under Canada cup 1976 som kanalen plötsligt avbröt intervjun mitt i en mening, för att byta till reklam.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På TV4:s Facebook-sida var tittarna inte sena med att uttrycka sitt missnöje.

Dåligt det där med att det bryts för reklam mitt i Salmings mening. Men jag vill även passa på att poängtera en grej jag har stört mig på upprepade gånger under programmet. Flertalet gånger när det varit med en musikgäst som har avslutat programmet med en låt så bryts programmet mitt i artistens låt. Det har känts väldigt trist då man under hela programmet har suttit och sett fram emot liveframträdandet”, skriver en upprörd tittare.

Annons

Hur kan ni bryta för reklam mitt i när Börje berättar om sitt i Toronto????”, skriver en annan.

Vore roligt om man kunde få höra Börje prata klart innan ni går till reklam”, skriver en till.

Mitt i en mening bryter ni för reklam. När Börje ska beskriva känslan då hela publiken står upp i Toronto… Riktigt illa tv4!”, skriver ännu en.

TV4 är i sin tur inte sena med att förklarar och ursäkta sig för missen.

Igår hade vi tekniska problem med avsnittet vilket såklart är tråkigt. Våra ansvariga såg till att man togs tillbaka en bit i programmet så att man fick se hela intervjun i sin helhet. Jag ska ta dina tankar kring avbrotten vidare till våra ansvariga.”, skriver kanalen bland kommentarerna i kommentarsfältet.

Men det finns också tittare som tycker att ilskan är onödig, och menar på att alla kan göra fel ibland.

Jag tycker vi ger en stor kram istället till tv4 som löste Hellenius Hörna problemet så snabbt”, skriver en.

Asch, är ju sånt som händer ibland. Snyggt och snabbt löst och åtgärdat! Sitt ned i båten, alla överlever.”, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons