Tittarnas glädje efter TV4:s besked om Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt Nyhetsmorgon TV4

Under jul och nyår har Jenny Strömstedt inte synts i TV4:s Nyhetsmorgon.
Nu ger kanalen ett glädjande besked om programledaren som får tittarna att jubla.
”Ordningen återställd”, skriver en.

Jenny Strömstedt, 47, är en av TV4:s mest folkkära och omtyckta programledare. Tittarna har länge kunnat se henne i Nyhetsmorgon och numera syns hon dessutom i Brottsjournalen tillsammans med kollegan Leif GW Persson.

Under jul och nyår har Jenny däremot lyst med sin frånvaro på TV4. Anledningen är att hon och maken Niklas Strömstedt, 61, befunnit sig i Australien för att hälsa på Niklas son Adam Strömstedt med familj.

Instagram delade Jenny tidigare med sig av beskedet att hon och maken lämnar Australien – som just nu är svårt drabbat av flertalet stora bränder.

Vi mår bra. Bilar ner till Sydney för att resa hem till Sverige och det kommer inte vara någon fara längs motorvägen. Men det brinner lite varstans runt i kring oss och ja, vi har apparna som visat var det brinner.”, skrev Jenny på Instagram.

Vidare skrev Jenny att hon redan kollat upp information på hur de skulle agera ifall de hamnade mitt i en skogsbrand:

”Parkera bilen med fronten mot elden. Huka under fönstren under yllefiltar. Hålla en fuktig trasa över munnen. Dricka vatten. Stanna i bilen tills ljudet av elden försvinner.”

Jenny Strömstedt åter i Nyhetsmorgon

Resan hem gick bra och sedan några dagar är Jenny Strömstedt och Niklas tillbaka i Sverige. Och till TV4-tittarnas stora glädje var det Jenny som hälsade dem godmorgon under lördagens Nyhetsmorgon.

Inför sändningen gav TV4 beskedet på Instagram att Jenny var tillbaka i rutan och även Jenny själv skriver om det kära återseendet:

”ÄNTLIGEN LÖRDAG! Välkomna in att hänga med mig och hela gänget i Nyhetsmorgon”

Tittarnas glädje efter beskedet

I kommentarsfältet på både Jennys och Nyhetsmorgons Instagram strömmar hejaropen in och det är tydligt att tittarna har saknat Jenny i programmet.

”Ordningen återställd”, skriver en tittare.

”Glad överraskning när jag satte på tv och såg att du är tillbaks i rutan. Kul! Gladde mig! Välkommen tillbaka”, skriver en annan.

”Äntligen är du tillbaka, bästa programledaren!”, skriver ytterligare en.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram