LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas chock efter TV4:s nya besked om Fångarna på fortet

14 sep, 2019 
TV4:s plötsliga besked om Fångarna på fortet
Efter bara fem avsnitt är Fångarna på fortet över för i år.
Nu besvarar TV4 tittarnas frågor om anledningen till den kortlivade säsongen.
Annons
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”

I höst har TV4-tittarna fått se flera svenska profiler göra upp i Fångarna på fortet. Under ledning av Agneta Sjödin, 52, och Gunde Svan, 57, har de tävlande ställts inför både psykisk och fysiskt påfrestande utmaningar i kampen om att vinna pengar som går till valfri välgörenhetsorganisation.

Säsongen har varit rejält dramatisk och flera personer har skadat sig under inspelningen på Fort Boyard, som ligger utanför Frankrikes atlantkust. Komikern Daniel Norberg, 29, blev biten av en krokodil i förra veckans avsnitt och samma fredag fick tittarna se när Jon Henrik Fjällgren, 32, bröt foten under ett tävlingsmoment.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Denna vecka var det Let’s dance-gänget Tony Irving, 53, Lancelot Hedman, 19, och Jasmine Kara, 31, som tävlade mot Idol-profilerna Chris Kläfford, 30, Sebastian Walldén, 24, och Kishti Tomita, 55.

Därför slutar Fångarna på fortet sändas på TV4

Fångarna på fortet lockar många tittare varje fredag men efter det senaste avsnittet kommer TV4 nu med ett nytt besked om programmets framtid i rutan. Det avsnitt som sändes i veckan var nämligen det sista för säsongen.

Annons

”Tack för den här säsongen! Fångarna på fortet är snart tillbaka!”, skriver kanalen till en bild på programledarduon tillsammans med Suzanne Reuter, 67, som spelar rollen som gåtställaren Madame Fouras.

Eftersom det endast visats fem avsnitt av Fångarna på fortet i höst är det flera personer som reagerar starkt på att säsongen redan är över. I kommentarsfältet till inlägget uttrycker tittarna sina åsikter.

”Var inte mycket ni bjöd på”, skriver en person.

”Är det redan slut? Det började ju nyss?”, skriver en annan.

Anledningen till att programmet nu slutar sändas på TV4 är på grund av att ett annat tar vid, vilket kanalen berättar i en kommentar på Facebook. De avslöjar även att Fångarna på fortet är tillbaka redan till våren.

”Nästa fredag är det Idol!”, skriver TV4.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons