LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna ser rött efter matlagningen i Nyhetsmorgon: ”Känns provocerande”

31 dec, 2023 
Idag bjöds det på lyxig nyårsmiddag i Nyhetsmorgon.
Men några som inte gillade menyn var tittarna.
”Känns provocerande”, skriver tittarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nyhetsmorgon sänds varje dag och under högtider slår de till med pompa och ståt för att fira med tittarna. I söndagens sändning bjöds det på lyxig nyårsmiddag från kocken Sebastian Gibrand.

På menyn stod det bland annat kaviar, ostron och oxkinder. Några som jublade över ostronen var programledarna Sofia Geite och Steffo Törnquist.

– För mig är det viktigt att vi pratar om lyx och då vill jag plocka det som jag tycker är lyxigt, säger Sebastian Gibrand i programmet.

Tittarna ser rött efter matlagningen i Nyhetsmorgon

Men den lyxiga menyn gick inte hem hos tittarna och flera uttrycker nu kritik mot valet av mat till nyår.

”Just nu på Nyhetsmorgon "Nyårsmiddag för miljonärer". Vilken vanlig knegare har råd med waghyukött, oxfilé, kaviar och ostron till samma middag. Kan ni göra mat som är anpassad för riktiga människors ekonomi?”, skriver en tittare.

Annons

”Jag undrar hur många som tittar på Nyhetsmorgon som har råd med de bordsdekorationerna och den maten?”, skriver en annan.

”Förrätter med waghy 4 000 kronor kilot, kaviar, tatar och ostron. Vilken grupp människor vänder man sig till? Sedan bordsdekorationer med blommor för många hundralappar. Hade varit trevligt med mat som de flesta har råd med.”, skriver en tredje.

”Älskar Nyhetsmorgon, men meny och dukning som presenteras i denna svåra ekonomiska tid vi är i känns provocerande.”, skriver en fjärde.

FOTO: TV4

Annons