Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarna rasar efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Vansinne”

07 sep, 2019 
Kritik mot TV4:s Fångarna på fortet
Daniel Norberg blev biten av en krokodil i veckans avsnitt av Fångarna på fortet. Nu rasar tittarna mot att TV4 använder vilda djur i programmet – och kräver en förändring.
Annons
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contestBrand logo
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contest

I fredagens avsnitt av Fångarna på fortet på TV4 fick vi se Jon Henrik Fjällgren, Johan Jureskog och Malin Berghagen tävla mot Daniel Norberg, Christian Åkesson och Louise Nordahl. Det blev en tuff kamp mellan lagen och två av deltagarna skadade sig under inspelningen.

Jon Henrik Fjällgren tvingades åka akut till sjukhus efter att ha snubblat och landat illa under ett moment där han skulle springa på ett rullband och kasta bollar genom ringar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ikväll är det Fångarna på fortet som ni vet och där gick det gick ju inte så bra. Idag är det bättre, får lite ont ibland men det är väl sådant man får leva med när man är med på något sådant”, skrev Jon Henrik Fjällgren i ett inlägg på Instagram inför att avsnittet sändes.

Men det var inte den enda dramatiska händelsen i gårdagens Fångarna på fortet. När komikern Daniel Norberg fick till uppgift att ta sig igenom en bassäng med flera små krokodiler blev han biten i axeln.

Annons

– Det var obehagligt, sa han under en intervju i TV4:s Efter fem.

Tittarnas ord efter inslaget i Fångarna på fortet

Efter att TV4 la upp inslaget med Daniel och krokodilerna på sin Facebook-sida har kommentarerna fullkomligen vällt in. Flera personer väljer nu att rikta skarp kritik mot att man har med vilda djur i programmet.

”Stackars djur som tvingas vara med i detta spektakel”, skriver en person i en kommentar.

”Fattar inte att folk ännu sitter och tittar på denna skit med djurplågeri som Tv4 bedriver”, skriver en annan.

”Sluta bura in djur, det är djurplågeri. Inte konstigt att den bet den är rädd och mår inte bra”, anser en tredje.

Flera personer kräver att TV4 gör en förändring och slutar använda vilda djur i Fångarna på fortet.

”Vilda djur ska inte utnyttjas som sker på fortet! Det är djurplågeri och förr eller senare kommer allvarligare attacker att äga rum. Glöm aldrig att det inte är djurens fel! Fel är det däremot av TV4 att delta i vansinnet!”, skriver en kritisk tittare.

TV4 har ännu inte besvarat tittarnas kritik i kommentarsfältet.

FOTO: TV4

Annons