LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Tittarna rasar mot Bingolotto – kan inte titta längre: ”Det får räcka”

05 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Lotta Engberg
Tittarna ser rött efter senaste sändningen av Bingolotto.
”Nä tack. Det får räcka att sitta där vecka efter vecka”, skriver en tittare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Det direktsända spelprogrammet Bingolotto säljer miljontals lotter varje år till vinstsugna svenskar. Den mest populära spelkvällen är uppesittarkvällen som mer eller mindre blivit en jultradition i många svenska hem. Under förra årets uppesittarkväll köptes över sex miljoner lotter till programmet.

Bingolotto och spelbolaget Folkspel som står bakom programmet lovar vinstchans på var sjunde lott och att den genomsnittliga vinsten är värd 127 kronor.

Tittarna rasar mot Bingolotto: ”Det är slutspelat för mig”

Men i kommentarsfältet på Bingolottos facebooksida, visar sig spelglädjen snarare ha övergått till frustration då vinsterna verkar lysa med sin frånvaro för många.

Nä tack. Det får räcka att sitta där vecka efter vecka & inte vinna ett skit. Då är det inte roligt längre. Er låga vinstandel får spelarna att ge upp. Tänk om ni bara höjde den lite grann å la det på massa fler små vinster som det var på lokets tid...” Skriver en person.

Annons

Vann ingenting ikväll, men underhållningen var den bästa på länge. Vad jag har märkt har jag INTE fått något svar på det jag skrev förra veckan. Så här var det: På 2ans bingo vann jag 200kr, men när jag går in och kollar står det att det är 100kr. Hur gör jag då? Jag har rätt siffror och det står 200kr på raden. Känner inte som jag kan lita på er längre. Jag är prenumerant, kanske inte så länge till. Är väl inte "hela världen", men något fel är det ju.” Undrar en annan.

Det är slutspelat för mig oxå, vinner aldrig” Beklagar sig en tredje.

Lotta Engberg blir ingen syndabock

Lotta Engberg har lett spelkvällarna sedan 2008 och blev då programmets första kvinnliga programledare i Bingolotto. Idag underhåller hon Sveriges alla spelglada tillsammans med Daniel Norberg.

Att Lotta passar för jobbet verkar alla tittare vara överens om, och tonen i hennes kommentarsfält på Instagram är som tur är en helt annan.

Du är den bästa programledaren, hoppas du inte slutar på många år än” skriver en följare.

FOTO: TT, Instagram

Annons