LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna rasar efter Pernillas beteende mot Amanda i Robinson: ”Mobbning”

24 maj, 2023 
ROBINSON 2023
Tittarna har sagt sitt om Robinson 2023, de tycker nämligen att det är grov mobbning som försiggår på ön.
Nu berättar de berörda Amanda och Pernilla sin syn på saken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas alltBrand logo
Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt

Det är finalvecka i Robinson 2023 och spänningen är olidlig inför söndag – då vi äntligen kommer få veta vem som kammar hem vinsten i år. Förutom den ikoniska Robinson-statyetten så vinner man även 500 000 kronor.

Deltagarna är inne på sin 40:e dag på ön och humöret kan ha börjat svikta hos vissa personer kombinerat med att vi är så oerhört nära finalen nu. Nu är det både vinnar-nerver och hunger som spelar in hos deltagarna.

Den här veckan har nämligen Sanna Strand, 50, haft ett snack med Amanda Eliasson, 28, om att hon kommenterar kroppar. I onsdagens avsnitt hade även Pernilla Block, 51, något att säga till Amanda, nämligen att hon lägger sig i lite för ofta och pratar om sig själv.

Tittarna rasar efter Pernillas beteende

Detta beteende är något som fått tittarna att reagera starkt.

Annons

”Sjukt att Pernilla stör sig på när Amanda bara vill vara med i samtalen??? Jättekonstigt.”, skriver en person.

”Heja Amanda! Låt inte patriarkala gubbtanter trycka ner den starka fina människa du är”, skriver en annan.

”Fruktansvärt att två vuxna kvinnor beter sig så illa mot en annan människa, dom borde åka ut ur programmet. Heja Amanda”, skriver en tredje.

”Tittar på dagens avsnitt. Folk har blivit borttagna ur Robinson för att de sagt ett "olämpligt" ord men Pernilla (med Sanna som stödtrupp) tillåts hålla på med grov mobbing i avsnitt efter avsnitt??!!”, hälsar en fjärde.

Pernillas och Amandas egna ord om situationen

När Hänt når Pernilla ger hon sin syn på saken.

”Ja, tyvärr har ju TV4 klippt det så att det ser ut som att det är intriger och mobbing hela tiden, vilket det inte var. Men det blir väl bra tv av det och folk har någon att irritera sig på. Jag säger det igen, jag har aldrig mobbat någon eller ljugit för någon. Folk väljer att se det de vill se och gör en sanning av det.”, skriver Pernilla till Hänt och fortsätter:

Annons

”Jag gillar Amanda jättemycket och hon är ett superstort hot, jag sa det till henne både då och efteråt, och jag tycker det nu också, att hon är en väldigt värdig Robinsonvinnare, men jag vill inte att hon ska vinna, det vill ju jag göra. Därför behöver vi få ut henne! Jag gissar att det finns över 200 timmars film på var och en som är kvar nu, så om det är klippt till fördel för Amanda och TV4? Självklart, det är jag som blir uthängd. Det finns så mycket roligare saker att visa som hände på öarna, men det ger nog inga tittarsiffror. Hela det här gänget som var med är fantastiska och det är jäkligt roligt att fortfarande ha kontakt med dem!”

Även Amanda uttalar sig:

”Jag ser det som härskarteknik, hon ser inte längre än hennes näsa räcker och stampar nu i klaveret Där och då, jag va ledsen i det men stark. Visste att hon hade fel, men argumenterade inte för det. För jag vill minnas att man ska inte argumentera med endel människor, det gör ingen nytta..”, skriver hon till Hänt.

FOTO: TV4

Annons