LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarna rasar efter Paradise hotel-Toby Johnsons ord om Paow

02 apr, 2020 
Tittarna rasar efter Paradise hotel-Toby Johnsons ord om Paow
Paradise hotel-profilen Tobias ”Toby” Johnson drog ett aprilskämt tillsammans med Paulina Paow Danielsson under gårdagen.
Men skämtet roade inte hans följare, tvärt om.
Nu möts han av stark kritik.
Annons
Paradise hotel 2020Brand logo
Paradise hotel 2020

Under gårdagen var det första april, en dag då människor runt om i världen drar en hel skämt, så kallade aprilskämt. Någon som passade på att försöka lura sina Instagram-följare var Paradise hotel-profilen Tobias ”Toby” Johnson.

Han delade flera bilder av sig själv, och vännen Paulina ”Paow” Danielsson och skrev en längre text där han förklarade att de väntade barn ihop. En liten dotter som var beräknad att komma till världen i november.

Då var det officiellt. 2 november 2020 är Zoe Paulina Johnson Danielsson planerad att titta ut i världen. Det kom som en chock men detta kommer gå galant, vi är båda extremt exalterade och har fantastiskt stöd från nära o kära. 2020 blir bra tillslut iallafall”, skriver Tobias i inlägget.

Följarna rasar mot aprilskämtet

Men det var inte många av hans följare som gick på det här. Istället var det många som reagerade på att skämtet inte kändes lämpligt alls.

Annons

Sjukt att det är 2020 & folk inte fattat att detta skämt inte är okej”, skriver en som får medhåll av många.

Fan va du har sjunkit i mina ögon. Jag går igenom ivf. Du har blivit så förändrad inget roligt att följa dig längre bara larv! Besvikelse”, skriver en till.

Jag är en av dem som ej kan få barn på ett så kallat normalt sätt längre och de finns många många fler i min situation. Kan säga att man blir så in åt helvete äcklad av såna som dig som skämtar om sådant! Usch”, skriver ännu en.

Tobys försvar

Under dagen har Toby nu delat ett nytt inlägg där han försvarar sig mot den kritik han fått.

Herre gud det är ett skämt, om min avsikt inte är negativ vad spelar det då för roll? Jag skämtar inte om någons missfall? Jag skämtar inte om någons infertilitet?”, skriver han bland annat i inlägget. Han fortsätter:

”Sen är jag också 20 år gammal inte 40 och politiker jag kan göra fel, jag kanske inte ser hur någon kan ta illa vid av detta som någon annan gör men inte kan man ta hänsyn till de utan istället går man till min dm och hotar mig till döden”.

FOTO: TT, Instagram

Annons