Tittarna jublar – efter TV4:s avslöjande om Tilde och Pär

22 jan, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnea Lundgren
Tilde de Paula Eby och Pär Lernström är några av TV4:s mest älskade programledare.
Nu jublar tittarna efter kanalens avslöjande om parets framtid.
Annons
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”

Vi är bara veckor bort från galornas gala. Hela hollywoodeliten kommer att stå på röda mattan – redo för att blända omvärlden med fantasifulla kreationer och moderiktiga outfits. Vi pratar givetvis om Oscarsgalan.

Förra året var det nästintill omöjligt för svenska filfantaster att ta del av galan, som markerar slutet på årets galasäsong. Men nu kommer TV4 med ett glädjande besked. I år kommer de nämligen att sända galan direkt i från Hollywood. På plats på röda mattan kommer Pär Lernström att vara beredd för att jaga tag i de festfixade stjärnorna och här hemma i Sverige finns Tilde de Paula i studion och kommer följa utvecklingen tillsammans med prominenta gäster.

Hyllas av tittarna

Nyheten har fått svenska tittare att jubla. På Instagram hyllas programledarparet för så väl sin stiliga uppenbarelse som talang.

“WOW. Det här får man ju bara inte missa! Så stiliga ni är”, skriver en av TV4:s många instagramföljare.

Annons

Och programledarna själva verkar inte heller helt missnöjda med uppdraget.

– Jag brukar sitta uppe och titta på Oscarsgalan. Det känns helt sjukt kul att få uppleva det direkt på plats på röda mattan, säger Pär Lernström i ett pressmeddelande.

Tar ett steg tillbaka från storsatsningen

Tilde de Paula Eby är sedan länge en av TV4:s mest profilerade profiler. Hon har med bravur lett program som Nyhetsmorgon och Let´s Dance. Tidigare i år meddelade hon att hon kommer ta ett steg tillbaka som programledare från storsatsningen Efter fem. Två dagar i veckan kommer hon istället att ersättas av sportprofilen Anna Brolin.

Men någon vidare vila blir det inte för Tilde som, precis som andra år, kommer att synas i flera av TV4:s program under våren och hösten. Bland annat under sändningen av Oscarsgalan som blir den 92:a galan i ordningen.

– Det kommer bli en fantastisk natt med både glitter och glamour. I studion kommer det finnas gäster som kan allt om film, stjärnorna och de olika kreationerna, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

24 statyetter kommer att delar ut på galan, som officiellt heter “The Academy awards”. Bland annat tittarsuccérna “Joker” och “Marriage Story” kan ta hem pris för “Bästa film” och Scarlett Johansson har möjlighet att vinna både bästa “Bästa kvinnliga huvudroll” och “Bästa kvinnliga biroll”.

Annons